Mergi direct la conținut »
Borcea iese din pușcărie pe 11 ianuarie pentru a fi audiat ca martor într-un dosar: ”E de râs ce se întâmplă!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Borcea iese din pușcărie pe 11 ianuarie pentru a fi audiat ca martor într-un dosar: ”E de râs ce se întâmplă!”

Borcea iese din pușcărie pe 11 ianuarie pentru a fi audiat ca martor într-un dosar: ”E de râs ce se întâmplă!”

Borcea iese din pușcărie pe 11 ianuarie. „E de râs ce se întâmplă!”, ne-a declarat un apropiat al fostului acționar dinamovist. Acesta se va vedea atunci cu o fostă rudă prin alianță, din vremea în care era însurat cu Alina Vidican.

De Octavian Cojocaru,

Borcea iese din pușcărie pe 11 ianuarie, cu șase zile înainte să serbeze ziua de naștere. Fostul „dealer” de butelii va împlini pe 17 ianuarie 47 de ani. El și cu Victor Becali sunt ultimii doi arestați din „Dosarul Transferurilor” care n-au fost eliberați.

Borcea iese din pușcărie pe 11 ianuarie, dar nu va părăsi definitiv penitenciarul de la Jilava, ci doar pentru câteva ore, cât vor dura audierile într-un dosar în care e chemat ca martor. Cristian Borcea a fost citat să fie adus la interogatoriu în fața Curții de Apel în dosarul dezafilierii Universității Craiova, dosar în care sunt inculpați Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, care sunt acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență.

E martor în dosarul dezafilierii Universității Craiova

După dezafilierea Universității Craiova, votată în Comitetul Executiv din 20 iulie 2011, s-au construit două dosare. Într-unul vor fi judecați Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, iar în al doilea au fost judecați ceilalți membri ai Comitetului Executiv care au votat atunci acea măsură.

Cel de-al doilea dosar s-a terminat după ce instanța a decis că membrii Comitetului Executiv sunt nevinovați. Adrian Mititelu, patronul defunctei echipe, a făcut apel, iar acesta se va judeca pe 31 ianuarie, la Curtea de Apel. Membrii Comitetului Executiv nu mai au calitatea de inculpați, ci sunt intimați, iar judecătorii vor căuta să afle doar dacă s-a respectat regulamentul.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

În dosarul în care inculpații sunt Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, care se judecă tot la Curtea de Apel, instanța a cerut audierea tuturor membrilor Comitetului Executiv, fiindcă Dragomir și Sandu sunt învinuiți de abuz în serviciu, adică i-ar fi manevrat pe aceștia cum să voteze. Până acum au fost audiați toți membrii Comitetului Executiv de atunci, mai puțin Borcea, Bobar și Stana.

„Borcea nici n-a fost la acea ședință, nici măcar nu era în țară!”

„E de râs ce se întâmplă! Borcea nici n-a fost la acea ședință din 2011 în sală. Nu era nici măcar în țară, ci prin America. Mergea să-și schimbe sângele, când zicea că s-a intoxicat cu mercur. Dar pentru el e bine că-l mai scot ăștia de la Jilava, mai respiră și el aerul libertății. Poate vine și Pelinel pe acolo, măcar s-o vadă”, ne-a dezvăluit „insiderul”.

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?
Recomandări

Cum a ajuns Estonia pe locul 1 în Europa la Educație?

 

Cristi Borcea se va vedea la audieri cu Cristi Bobar, a cărui soție este verișoară cu Alina Vidican, fosta nevastă a lui Borcea. Tocmai grație acestei legături de familie, Cristi Bobar a ajuns „om de fotbal” și chiar a lucrat o perioadă la Dinamo. Acum, Bobar e președinte la Cetate Deva, în Liga 3.

Cel mai dificil îi va fi să ajungă la aceste audieri lui Ștefan Stana, fostul portar al Chimiei Râmnicu Vâlcea suferind amputări la ambele picioare. La unul i s-a tăiat laba piciorului, iar altul i-a fost amputat de sub genunchi. Fane Stana suferă de diabet și, din această pricină, picioarele i s-au cangrenat. „Am înțeles că i se vor face proteze, dar nu știu dacă vor fi gata până atunci și dacă se va putea folosi de ele. Nu știu cine-l va aduce la tribunal”, ne-a mai declarat „insiderul”.

Borcea iese din pușcărie pe 11 ianuarie, dar a mai făcut-o de câteva ori de când a fost arestat, dar pentru probleme medicale. Gigi Becali a spus că stresul îl termină.

 

Close
Închide
  Close