MENIU CAUTĂ

Bourceanu a fost ironizat la Călărași: ”Casa de Pensii e aproape!”. Ce a răspuns fostul stelist

Distribuie

Bourceanu a fost ironizat la Călărași: ”Casa de Pensii e aproape!”. Ce a răspuns fostul stelist. Alexandru Bourceanu, 33 de ani, a semnat cu nou-promovata Dunărea Călărași, dar la prima conferință de presă, a fost umilit de un jurnalist, care i-a transmis: „Casa de Pensii e aproape!”.

„Antrenamentele sunt crunte. E greu după o perioadă de nouă luni, e foarte complicat să revii în a te antrena zi de zi alături de o echipă. Sigur că domnul a spus de Casa de Pensii…

Sunt convins că dacă voi fi sănătos, Călăraşiul va fi un tun pentru mine, adică mă va propulsa acolo unde am fost. Dacă domnul nu cunoştea, putea să intre pe Wikipedia sau oriunde altundeva, în sezonul trecut am fost al doilea recuperator din campionatul Rusiei”, a spus Bourceanu, ultima oară legitimat la Arsenal Tula.

Bourceanu a fost ironizat la Călărași: „Dumneavoastră unde ați jucat?”

„OK, nu e Premier League, nu e Serie A. Al doilea! Statistic. Luaţi orice: ziar rusesc, televiziune, internet, orice…

În anul 2014 sau 2013, după zece etape de Europa League, eram cel mai bun pasator, cu 726 de pase. Dumneavoastră unde aţi jucat?”, a mai replicat Bourceanu.

Dunărea Călărași l-a mai legitimat și pe Alex Munteanu.


CITEȘTE ȘI: 

Adio, pică Templul! A început demolarea stadionului Steaua: vise, iluzii, drame și bucurii, de-a valma sub șenilele buldozerelor/FOTO

Citește mai multe despre Bourceanu, casa de pensii, Dunărea Călărași și Transfer pe Libertatea.

Comentarii