MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 14:36

Brazilianul Jubal nu mai vine. FCSB s-a orientat către ex-dinamovistul Ante Puljici

Distribuie

Brazilianul Jubal nu mai vine. FCSB s-a orientat către ex-dinamovistul Ante Puljici. Gigi Becali a anunțat ca „sigur” transferul brazilianului Jubal Rocha Mendes Junior, pe care îl și ceruse titular în meciul de la Gaz Metan Mediaș.

„Eu nu ştiu cum îl cheamă. Să vedem, ei au spus că da, că mâine vine şi jucătorul şi semnăm mâine. Dăm nişte bani, 200.000-300.000 de euro. Am negociat salariul lui, pleacă de la 180.000 şi ajunge la 220.000 de euro pe an. Eu nu l-am văzut, merg pe mâna lui MM. Intră direct în meciul cu Gaz Metan. Dică abia aşteaptă”, spunea Becali acum două zile.

Între timp, nu s-a mai întâmplat nimic. Jubal (24 de ani) n-a mai venit, iar transferul a intrat în impas. 

Brazilianul Jubal nu mai vine. Varianta Ante Puljici

„Din câte știu eu nu este rezolvat transferul (n.r. al fundașului). Eu cunosc jucătorul, dar nu discut despre el decât dacă se va materializa. Deocamdată, din ce simt, deși nu am participat la negocieri, e departe de a fi rezolvat”, a dezvăluit Mihai Stoica, la plecarea spre Croaţia.

Între timp, FCSB a „sondat” și alte terenuri, unele mai familiare lui Gigi Becali, care are pretenția să cunoască jucătorul pe care-l transferă. Astfel, s-a ajuns la soluția Ante Puljici, croatul care a jucat la Dinamo în sezonul 2015 – 2016. În perioada 2016 – 2018, Puljici s-a mutat la Tom Tomsk, unde a strâns 44 de meciuri și 7 goluri.

Puljici, căruia pudicul Becali îi spunea „Purici”, a ajuns, se pare la un acord cu FCSB.

Vestiarul celor de la FCSB va reuni doi croați – Jakolis și Puljici -, doi sârbi – Momcilovici și Planici -, și un albanez kosovar – Qaka!


Citește și: VIDEO/ Nestingherit prin Spitalul de Psihiatrie. Un reporter Libertatea a refăcut traseul Victoriei Trandafirescu din ziua dispariției

Citește mai multe despre Dinamo și Transfer pe Libertatea.

Comentarii