Mergi direct la conținut »
”Briliantul” are probleme! Fiscul dorește să-l EXECUTE SILIT pe Adrian Mutu!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ”Briliantul” are probleme! Fiscul dorește să-l EXECUTE SILIT pe Adrian Mutu!

”Briliantul” are probleme! Fiscul dorește să-l EXECUTE SILIT pe Adrian Mutu!

Probleme serioase cu legea pentru mai toți oamenii implicați în fotbal. După ce finanțatorul Petrolului, Dan Capră a fost adus în această dimineață la sediul DIICOT Ploiești, fiind acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani și aderare la grup infracțional alături de alte 19 persoane, un alt fost petrolist a primit o veste proastă.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin direcţiile sale din Bucureşti şi Argeş, urmăresc executarea silită a lui Adrian Mutu. Fostul jucător al Petrolului este luat în vizor pentru neplata unor taxe şi impozite. Mutu a formulat deja o contestaţie la executarea silită, care se va judeca pe data 15 decembrie, informează jurnalulph.ro.

Există voci care susțin că aceste taxe și impozite ar proveni din veniturile încasate de Mutu în cele 6 luni petrecute la Ploiești. Atacantul a fost adus cu mare fast iarna trecută, dar n-a rupt gura târgului.

A jucat de 21 de ori în toate competițiile, a marcat 6 goluri şi a oferit 5 assist-uri, perioadă în care ”Briliantul” a fost remunerat cu un salariu de aproximativ 20.000 de euro pe lună.

CITEȘTE ȘI » Un super fotbalist, fost coleg cu Adrian Mutu, riscă 25 de ani de închisoare!

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close