Mergi direct la conținut »
Bulgarii se tem de invazia steliştilor! Biletele se cumpără doar cu buletinul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Bulgarii se tem de invazia steliştilor! Biletele se cumpără doar cu buletinul

Bulgarii se tem de invazia steliştilor! Biletele se cumpără doar cu buletinul

UPDATE 19.56 / În încercarea de a creşte numărul suporterilor la partida cu Steaua, conducătorii lui Ludogoreţ au oferit bilete gratuite tuturor puştilor de la şcolile de fotbal din ţară. Bulgarii au deschis o linie specială de telefonie, la care suporterii îşi pot rezerva biletele.

UPDATE 17.56 / La primele ore de la punerea în vânzare a biletelor, bulgarii au cumpărat aproximativ 4.000 de tichete, suporterii formând cozi de 30-40 de persoane.

Oficialii echipei Ludogoreţ Razgrad îşi iau măsuri pentru ca Steaua să nu aibă foarte mulţi suporteri la meciul pe care cele două echipe îl vor disputa miercuri (ora 21.45, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1), la Sofia, în manşa secundă din play-off-ul Ligii Campionilor.

Pentru meciul din Bulgaria cu Ludogoreţ, Steaua a primit 2.200 de bilete, dar oficialii grupării din Razgrad se tem că ”roş-albaştrii” vor avea în tribune mult mai mulţi susţinători. Pentru a împiedica prezenţa masivă pe stadion a fanilor stelişti, cei de la Ludogoreţ au decis ca biletele pentru meciul din returul play-off-ului Ligii Campionilor să nu poată fi achiziţionate decât de cei care au buletin de Bulgaria! Astfel cumpărătorilor li se va cere la case să prezinte cartea de identitate şi vor putea intra în posesia tichetului doar dacă deţin cetăţenia bulgară!

Chiar şi aşa, însă, Steaua va avea mulţi susţinători la returul cu Ludogoreţ. În tribunele arenei se vor afla şi fanii echipei ŢSKA Sofia, care sunt înfrăţiţi cu steliştii. Suporterii ”Stelei din Bulgaria” au fost prezenţi şi la Bucureşti şi i-au susţinut pe elevii lui Costel Gâlcă în partida din prima manşă câştigată de aceştia cu 1-0 în faţa celor de la Ludogoreţ.

Presa din ţara vecină anunţă că interesul fanilor bulgari pentru partida Ludogoreţ – Steaua este unul foarte ridicat. Încă de la primele ore ale dimineţii de astăzi, la casele de bilete se formaseră cozi uriaşe. Se estimează că în tribune se vor afla aproximativ 30.000 de spectatori.

Close
Închide
  Close