Mergi direct la conținut »
Bumba-BOMBA. Jucătorul a semnat un super contract. Câţi bani ia ASA
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Bumba-BOMBA. Jucătorul a semnat un super contract. Câţi bani ia ASA

Bumba-BOMBA. Jucătorul a semnat un super contract. Câţi bani ia ASA

Claudiu Bumba, unul dintre cei mai buni jucători de la ASA Târgu-Mureş în sezonul precedent, a semnat astă-seară contractul carierei sale, patru ani cu Hapoel Tel Aviv, locul 8 în ultima ediție a campionatului din Israel.

Bumba a fost forţat de ASA să plece, aşa cum Sportnews.ro v-a informat în exclusivitate (DETALII, AICI). Ardelenii au primit 650.000 de euro, iar micuţul mijlocaş ofensiv v-a fi recompensat cu un salariu stagional de 350.000 de euro, anunţă gsp.ro.

Aceasta este a doua tentativă a lui Bumba în străinătate. El a mai petrecut aproape doi ani la AS Roma Primavera, dar n-a prins şi echipa mare a celor din Capitala Italiei. Cu banii pe Bumba, ASA îşi va mai plăti o parte din datoriile uriaşe care au trimis-o pe marginea prăpastiei, fiind aproape de insolvenţă (DETALII, AICI).

Coleg cu Pintilii şi cu Antal

Sportnews.ro a aflat ce l-a convins pe internaţionalul de 21 de ani să-şi dea acordul pentru transferul la Hapoel Tel Aviv. În primul rând, faptul că acolo vor mai ajunge alţi doi români, Mihai Pintilii şi Liviu Antal.

Va lucra cu fostul secund al lui Aragones

Al doilea lucru care l-a încântat pe Bumba este că ar urma să lucreze sub comanda antrenorului spaniol César Mendiondo, care a fost secundul regretatului Luis Aragones, când naţionala Spaniei a devenit campioană mondială în 2010. Tricolorul consideră că stilul de joc spaniol i se potriveşte. 

cesar-mendiondo-junto-luis-aragones-durante-etapa-fenerbahce-1416244678868

César Mendiondo (stânga) şi-a făcut ucenicia pe lângă marele Luis Aragones

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile
Recomandări

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile

 

 

Şi, nu în ultimul rând, siguranţa financiară. Bumba a fost asigurat că în Israel salariile se achită la timp, nu ca în România. Cluburile virează la începutul sezonului în conturile federaţiei fondurile salariale, iar jucătorii sunt plăţi de federaţie. 

Umilit de Dan Petrescu

Claudiu Bumba a părăsit vicecampioana României cu un gust amar din cauza modului în care a fost tratat în ultimele zile la Tîrgu Mureş. Inclusiv de antrenorul Dan Petrescu. Noul tehnician l-a luat la mişto pe tânărul mijlocaş, după meciul România U21 – Armenia U21 3-0, disputat marţi. „Tu, ai jucat? Nu, ai fost pe teren!”, l-a ironizat „Bursucul” pe Bumba. 

Tricolorul a fost umilit şi de magazinerul clubului: „Să-mi aduci echipamentul, fiindcă nu eşti pe lista cu jucătorii care merg în cantonement şi n-am ce să le dau acestora!”.  

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close