Mergi direct la conținut »
GALERIE FOTO / Bate şaua să priceapă afiliaţii: "Mingea e la voi!"   Galerie foto
6imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > GALERIE FOTO / Bate şaua să priceapă afiliaţii: "Mingea e la voi!"

GALERIE FOTO / Bate şaua să priceapă afiliaţii: „Mingea e la voi!”

[gallery ids="1429327,1429328,1429329,1429330,1429331,1429332"]

În plin război cu preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, care vrea să pună un om de-al său în fruntea federaţiei, şeful nevalidat de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu a demarat astăzi o campanie cu iz electoral: „Mingea e la voi!”.  Până la sentinţa tribunalului de validare sau nu, a lui Burleanu, mai sunt şapte zile!

Federația Română de Fotbal susţine că această campanie „are menirea de a ajuta echipele de juniori ale membrilor afiliați să-și desfășoare activitatea în condiții cât mai bune”.

Site-ul frf.ro anunţă că astăzi, de la Casa Fotbalului a plecat în țară caravana care va oferi mii de mingi juniorilor din întreaga țară. În total, în cadrul acestei campanii, 15.000 de mingi vor ajunge, în etape, la echipele de copii și juniori ale membrilor afiliați.
„Caravana FRF, condusă de Ciprian Paraschiv, directorul pentru dezvoltare fotbalistică, și căreia i s-au alăturat și doi foști internaționali, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, a oprit prima dată la Buzău, unde zeci de copii s-au bucurat când au scos din cutii mingile, model cu care s-a jucat și în liga secundă din Anglia și Germania. ”Chiar sunt ale noastre?”, a întrebat, mirat, unul dintre micuți. ”Da, ne vom antrena cu ele de acum încolo”, a fost răspunsul așteptat și primit de juniorul din Buzău de la antrenorul său.
Tot azi, Ciprian Paraschiv, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu au împărțit mingi și copiilor din Râmnicu Sărat, Vaslui și Iași. În Copou, reprezentanții FRF le-au oferit un moment special juniorilor prezenți la meciul CSMS Iași – FC Clinceni 1-1, cărora le-au oferit mingile de antrenament într-un cadru festiv, în pauza partidei, în fața miilor de spectatori aflați în tribune.
”Prin această campanie, dorim să venim în sprijinul fotbalului acolo unde contează cu adevărat, la grupele de copii și juniori. Cu aceste mingi e posibil să se pregătească unii dintre viitorii componenți ai loturilor naționale ale României”, a declarat Ciprian Paraschiv, directorul pentru dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF pentru site-ul federaţiei.
Caravana ”Mingea e la voi!” va ajunge în următoarele zile și în alte orașe din Moldova, Bacău, Piatra-Neamț, Botoșani și Suceava, și va continua apoi în întreaga țară.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close