Mergi direct la conținut »
Cadoul ideal pentru Mihai Leu de Crăciun: ”Eram cel mai fericit”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Cadoul ideal pentru Mihai Leu de Crăciun: ”Eram cel mai fericit”

Cadoul ideal pentru Mihai Leu de Crăciun: ”Eram cel mai fericit”

Mihai Leu, 49 de ani, a performat în sportul cu mănuși, apoi ca pilot de curse. Primul campion mondial în boxul profesionist din România a revenit în competițile auto anul acesta.

De Ciprian Iana,

După ce, în 2003 a devenit campion național, Mihai Leu a renunțat în 2008 la sporturile cu motor. Anul acesta însă fostul mare sportiv a revenit în Campionatul Național de Viteză în Coastă, ocupând în final locul 6 la general, la volanul unui superb Ferrari Challange 458.

”Microbul” sporturilor cu motor l-a luat de la tatăl său, Nicolae Leu, cel care fusese campion național pe circuitul de viteză în 1978. În plus, Leu senior obișnuia să-i cumpere de sărbători fiului său mașinuțe de jucărie.

Mihai Leu: ”Mașinuța era de bază”

”Îl așteptam cu nerăbdare, ca toți copiii, pe Moș Crăciun. Eram cel mai fericit când primeam o mașinuță”, a declarat Mihai Leu pentru Libertatea. Acesta a continuat: ”Luam mașinuța și mă ”plimbam” cu ea prin casă. Celelalte cadouri, haine sau bocanici, nu prea mă interesau. Mașinuța era de bază”.

Nostalgic după perioada copilăriei, când ”era tare frumos pentru că era multă zăpadă, nu ca acum”, Mihai Leu va sărbători Crăciunul acasă, la Hunedoara, alături de familia sa. ”Crăciunul o să-l fac, cum e tradiția, acasă, împreună cu familia. Îmi place foarte mult să stau acasă de sărbători pentru că, în timpul anului, călătoresc foarte mult”, ne-a povesitit fostul pugilist, campion mondial WBO la categoria semimijlocie(1997).


Interviu cu omul care își reproșează accidentarea Cristinei Neagu: „Tehnologic, mă simt vinovat!”

Close
Închide
  Close