Mergi direct la conținut »
Câinele Hugo are abonament la meciurile echipei de fotbal ”U” Cluj!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Câinele Hugo are abonament la meciurile echipei de fotbal ”U” Cluj!

Câinele Hugo are abonament la meciurile echipei de fotbal ”U” Cluj!

Câinele Hugo are abonament la meciurile echipei de fotbal ”U” Cluj! „Hugo The Pug” scrie pe un abonament care a costat 90 de lei și va fi valabil la meciurile Universității Cluj din sezonul viitor.

Hugo e un câine, primul câine din România care are bilet la meciurile favoriților stăpânului său, a anunțat actualdecluj.ro. Hugo nu va lipsi de la niciun meci acasă al „șepcilor roșii”: probabil, va merge și în unele deplasări.

Hugo și abonamentul lui

Hugo și abonamentul lui

Câinele Hugo are abonament la meciurile echipei de fotbal ”U” Cluj. Are și fular!

„Așa ne-am gândit să ajutăm Universitatea Cluj. Toți fanii ar trebui să aibă abonamente. Noi ne-am făcut abonamente. Noi doi, eu și Hugo”, spune amuzat Rareș, stăpânul patrupedului.

Hugo e ultras desăvârșit, are inclusiv fular cu însemnele lui „U”.

Hugo are și fular

Hugo are și fular

„Dacă un cățel are abonament la Universitatea, eu vă invit pe voi, pe toți fanii Universității, să faceți la fel. Luați-vă abonamente, haideți pe stadion să fim cât mai mulți”, a mai spus Rareș, fan al „șepcilor roșii”.

Universitatea Cluj debutează în liga a II-a pe 3 august, împotriva echipei Metaloglobus. Partida se va juca la Târgu Mureș, întrucât stadionul Cluj Arena e gazda Untold.

„U” Cluj are ca obiectiv promovarea în Liga 1. 


Citește și CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/Un zâmbet mai puternic decât moartea. Lecția Zorba sau bunicul care și-a smuls nepotul din ghearele flăcărilor și-a fugit cu el în mare

Close
Închide
  Close