Mergi direct la conținut »
Camelia Potec a fost binecuvântată de Papa Francisc: ”Mi-a pus mâna pe burtică. M-a întrebat dacă o să am fată sau băiat”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Camelia Potec a fost binecuvântată de Papa Francisc: ”Mi-a pus mâna pe burtică. M-a întrebat dacă o să am fată sau băiat”

Camelia Potec a fost binecuvântată de Papa Francisc: ”Mi-a pus mâna pe burtică. M-a întrebat dacă o să am fată sau băiat”

Camelia Potec a fost binecuvântată de Papa Francisc: ”Mi-a pus mâna pe burtică. M-a întrebat dacă o să am fată sau băiat”.

Fosta campioană olimpică la natație de la Atena, care se pregătește să nască, a făcut parte dintr-o delegație a Ligii Europene de Natație care a fost primită de Papa Francisc, informează telekomsport.ro.

Camelia Potec a fost binecuvântată de Papa Francisc: „A avut o încărcătură aparte!”

„Pentru mine, această întâlnire cu Sanctitatea Sa a fost una cu o încărcătură aparte. După ce toți membrii delegației au fost prezentanți Suveranului Pontif, la final, Sanctitatea Sa m-a binecuvântat. Mi-a pus mâna pe burtică.

M-a întrebat dacă o să am fată sau băiat. M-a întrebat când voi naște. Apoi, a binecuvântat-o și pe cea mică. Am trăit clipe unice, pline de emoție!”, a declarat Potec pentru telekomsport.ro.

Camelia Potec participă, ca invitat, la competiția „Șapte Coline”, de la Roma. Ajunsă la cea de-a 55-a ediție, competiția a devenit una de „tradiție” în Europa.

„Și eu am participat la această competiție!”, a spus Camelia Potec.


Citește și: EXCLUSIV/ Ovidiu Grosu trăiește în Danemarca, dar își amintește perfect de adolescența în Videle. ”Viorica Dăncilă mi-a fost profă și Carmen Dan colegă, mergeam la cules de mușețel!”

Close
Închide
  Close