Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Camelia Potec nu vrea să intre în concediu de maternitate. „Voi merge și la birou cu micuța după mine”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Camelia Potec nu vrea să intre în concediu de maternitate. „Voi merge și la birou cu micuța după mine”

VIDEO EXCLUSIV/ Camelia Potec nu vrea să intre în concediu de maternitate. „Voi merge și la birou cu micuța după mine”

Camelia Potec este pe ultima sută de metri cu sarcina și, deși nu are nimic pregătit pentru venirea pe lume a fetiței sale și nici nu știe când va cumpăra totul, campioana la înot știe sigur un lucru: acela că nu va avea bonă, ci va fi nedezlipită de copilul ei. În plus, Camelia Potec nu vrea să intre în concediu de maternitate și vrea să meargă chiar și la birou cu fiica ei.

De Denisa Macovei,

Camelia Potesc nu vrea să intre în concediu de maternitate

De ceva vreme, Potec încearcă să introducă orele de înot ca obligativitate în școlile din România, proiect care are nevoie nu doar de bani, ci și de timp, și la care nu va renunța nici măcar în primele luni de viață a fiicei sale.

Proiectul derulează încet, dar sigur. Așa îmi place să spun. Este un proiect de anvergură, este un proiect care nu va fi realizabil foarte ușor, dar este realizabil. Momentan lucrurile nu au avansat foarte mult. Noi am lucrat la partea de tot ce înseamnă hârțogăraie, să zic așa, din punctul nostru de vedere, cu câte bazine să începem, cam care sunt costurile, cam câți copii ar avea acces la acest proiect al nostru. Le-am dat mai departe și așteptăm răspuns din partea celor care au putere mai mare de decizie”, ne-a spus Camelia Potec, mărturisindu-ne că nu are de gând să intre în concediu de maternitate tocmai pentru a fi conectată la toate proiectele pe care le-a demarat.

„Nu mă las. Eu chiar mi-am dorit să nu intru deloc în concediu de maternitate, dar iată că am aflat că Statul român îți impune, te obligă cumva, măcar o lună să ai de concediu, așa că probabil voi intra și eu o lună în concediu de maternitate”.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Camelia Potesc nu vrea să intre în concediu de maternitate

Camelia Potec nu vrea să intre în concediu de maternitate, deși va fi obligată să-și ia măcar o lună pauză

Ce-i drept, fosta campioană olimpică la natație, nu va angajează o bonă, însă va avea ajutor din partea mamei sale și a viitoarei socre. „O să o iau cu mine. Nu vreau să o las deloc singură. Asta clar. M-am mutat mai aproape de birou. Cu siguranță că nu o să mai pot face deplasări în străinătate. Chiar am două deplasări departe de casă și mi-e foarte greu să plec cu fetița. Una în octombrie la Buenos Aires și una în China în decembrie. Am renunțat la ele, deci clar nu voi putea pleca cu ea, dar cu siguranță că la birou vom merge împreună. Nu voi avea bonă. O am pe mama alături, care mă va ajuta sau ne va ajuta și o am și pe viitoarea mamă-soacră care are și experiență, că mai are o nepoțică de la fata dânsei, așa că vor fi acolo, dar cu siguranță fetița va veni cu mine”, ne-a mai declarat Camelia Potec.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Maria Marinescu rămăne mereu fără rochiile pe care le croiește special pentru ea. „Apuc să le port o dată”

Close
Închide
  Close