Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport

Campioanele olimpice Sandra Izbașa și Silvia Stroescu pregătesc 57 de fetițe de 6 și 7 ani

[gallery ids="1418287,1418288,1418289"] Micuțele gimnaste selecționate de Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” București în cadrul campaniei ”Țară, țară, vrem campioane!” au intrat în plin proces de pregătire.

Timp de o săptămână, 57 de fetițe cu vârste de 6 si 7 ani vor învăța tainele gimnasticii de la antrenorii, instructorii și campioanele olimpice ale clubului militar, Sandra Izbașa și Silvia Stroescu. Programul primului cantonament din viața lor este astfel conceput, încât micuțele gimnaste să îmbine antrenamentele sportive cu acțiuni educative și cu momente de relaxare.

După ce, marți, fetițele au urmărit antrenamentul lotului național de gimnastică de la Izvorani, ele vor vizita în continuare stadionul de fotbal Steaua din complexul Ghencea (joi, 14 august), vor participa la surprizele pe care organizatorii le-au pregatit tuturor Mariucilor din lot, de ziua numelui (vineri, 15 august) și vor vizita Muzeul Militar Național ”Ferdinand I” (sâmbătă, 16 august). De asemenea, viitoarele campioane vor asista și la antrenamente de la alte discipline sportive: scrimă, tenis, natație și polo.
Tabăra de pregătire de la C.S.A. Steaua face parte din proiectul ”Relansarea gimnasticii românești”.

 

 

Close
Închide
  Close