Mergi direct la conținut »
Când are loc Juventus Torino Training Camp pentru copii în România
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Când are loc Juventus Torino Training Camp pentru copii în România

Când are loc Juventus Torino Training Camp pentru copii în România

Când are loc Juventus Torino Training Camp pentru copii în România. Luigino Pellegrini, fostul agent al marelui fotbalist Roberto Baggio, aduce în România tabără de fotbal Juventus Torino, unde copiii şi adolescenţii vor fi antrenaţi pentru performanţă în spiritul celei mai bune echipe de fotbal din Italia.

Cei 180 de copii care vor avea acces la tabăra de fotbal (Bucureşti, 15-27 iulie) vor fi pregătiţi de antrenori de la Juventus Torino, informează telekomsport.ro.

Juventus Torino Training Camp le oferă tinerilor fotbalişti cu vârste între 7 şi 16 ani şansa unei experienţe unice: aceea de a petrece o săptămână în echipamentul legendarei echipe italiene şi de a afla din secretele celebrei şcoli de fotbal.

”Pentru mine este o onoare să pot aduce în România acest model de antrenament care a pregătit nume legendare ale fotbalului şi a făcut performanţă la nivel mondial. Clubul Juventus Torino înseamnă foarte multe lucruri pe care eu le iubesc, mai ales după ce am lucrat zece ani cu legendarul Roberto Baggio. Am doi băieţi de 8 şi 10 ani care abia aşteaptă acest program de antrenament”, a declarat Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio.

Programul include 22 de antrenamente tehnico-tactice, iar unele dintre ele vor fi deschise publicului. Echipa de antrenori italieni este condusă de  directorul tehnic al Şcolii de Fotbal Sisport Juventus Torino, Eugenio Astorino. Alături de antrenorii italieni, vor participa la programul de pregătire, pentru suport, şi antrenori din România.

Juventus Torino Training Camp va avea loc, în două serii, la Baza Sportivă Regal Sport-Coresi din Bucureşti în perioada 15-27 iulie 2018.

Close
Închide
  Close