Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv se va stabili şi oraşul care va găzdui Supercupa României.

Perioada de transfer pentru ediţia 2015-2016 a Ligii I este cuprinsă între 14 iunie 2015 şi 5 septembrie 2015. De asemenea, începând cu sezonul următor, arbitrii vor folosi la meciurile din Liga I spray-urile cu spumă biodegradabilă pentru a indica locul unde trebuie să stea apărarea adversă la loviturile libere.

Comitetul Executiv a aprobat programul de pregătire al primei reprezentative şi al selecţionatei de tineret din luna iunie. „Între 1-6 iunie jucătorii convocaţi la prima reprezentativă vor avea o vacanţă activă, programul desfăşurându-se la Mogoşoaia. Apoi, între 8-10 iunie va avea loc pregătirea şi deplasarea în Irlanda de Nord. Echipa Under 21 se va pregăti între 1-6 iunie la Mogoşoaia, iar între 7-17 iunie la Târgu Mureş”, a spus Chivorchian.

Tot din sezonul următor, arbitrii vor folosi la meciurile din Liga I spray-urile cu spumă biodegradabilă pentru a indica locul unde trebuie să stea apărarea adversă la loviturile libere.

Perioada de transfer pentru ediţia 2015-2016 a Ligii I este cuprinsă între 14 iunie 2015 şi 5 septembrie 2015.

Chivorchian a adăugat că FRF îşi va susţine punctul de vedere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în dosarul deschis de clubul
CFR Cluj ca urmare a sancţiunii cu 24 de puncte de penalizare primite din partea Comisiei de Disciplină. „Departamentul juridic al FRF se va prezenta la TAS referitor la ceea ce a invocat CFR Cluj în susţinerea lor”, a afirmat Chivorchian.