MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2018 13:17

Care este cel mai mare scor din fotbal în 2018. 0-40 într-o ligă provincială din Belgia!

Distribuie

Care este cel mai mare scor din fotbal în 2018. 0-40 într-o ligă provincială din Belgia! Weekend-ul trecut, Glons B a cedat cu 0-40 în fața celor de la Fléron B, în Liege 4E, o ligă provincială din Belgia. Un gol la două minute și 15 secunde.

'Gloanțele' pierduseră în prima rundă doar cu 5-0, iar Fleron remizase acasă, 4-4. În eșecul cu 0-40, echipa a jucat tot meciul doar în șapte jucători, limita minimă permisă de regulament, 'ca să evite amenda pentru neprezentare'.

Noa Dans (16 ani) s-a apucat de fotbal în ziua meciului, 'din criză de efectiv. 'Moral, este o lovitură, dar am avut una-două ocazii. Fléron a fost foarte puternică. Oricum, antrenorul ne-a felicitat, am dat totul'.

Antrenorul e o femeie, Aurélie Flamand: 'Nu comentez, nu este nimic de spus, reporterii scriu doar atunci când există lucruri negative'.

Glons are legitimați aproximativ 37 de jucători, care se împarte între echipa A și echipa B. Din cauza vacanței, dar și a unui accident suferit în drum spre teren de trei jucători, Glons B nu a putut alinia decât 7 fotbaliști.

'Respectăm echipa adversă care a făcut efortul de a rămâne pe teren până la sfârșit, dar nu a fost un meci frumos”, au spus oficialii gazdelor.

În 2013, două echipe care se luptau pentru promovarea în liga a treia din Nigeria s-au întrecut în goluri pentru a-şi îndeplini obiectivul! Police Machine FC a câştigat cu 67-0 cu FC Babayaro, dar a pierdut promovarea în dauna celor de la Plateau United Feeders FC, care s-a impus cu 79-0! Înainte de ultima etapă, Police Machine FC şi Plateau United Feeders FC se aflau la egalitate perfectă. Plateau United a câştigat meciul cu Akurba Nasarawa cu 79-0.

În România, în 2012, situație similară în Liga 4, Buzău, formațiile Voinţa Lanuri şi FC Puieşti au câştigat cu 33-1 (cu Pescărușul Luciu), respectiv 36-2 (cu AS Cislău), două meciuri disputate la aceeaşi oră, în ultima etapă. Echipele învingătoare, care ocupau primele poziţii în clasament, se aflau la egalitate de puncte, fiind însă despărţite de golaveraj, unul care o avantaja însă pe Voinţa, aceasta având cinci goluri marcate în plus faţă de formaţia din Puieşti. Până la urmă, echipele au fost descalificate de AJF Buzău, iar la barajul de promovare a ajuns Unirea Stâlpu.

În 2016, an în care s-a și desființat, Șoimii Pâncota a avut o serie de eșecuri catastrofale, între care un 0-16 cu CS Afumați și 0-18 cu Juventus București.

Anul trecut, în Liga 4 București, Academia Rapid a trecut cu un incredibil 26-1 de Venus București. În Cupa României, tot în faza pe București, CSA Steaua – Benfica a fost 28-0. Tot anul trecut, în L3, Concordia Chiajna II – Urban Titu 17-0.

21 iunie 1978. Divizia C. Seria a VI-a. Penultima etapă. Concurente la promovarea în B, la egalitate de puncte: Flacăra Moreni şi, surpriză, Viitorul Scorniceşti, prima echipă sătească ajunsă la porţile eşalonului secund. Echipa din Scorniceşti, susținutăp de familia dictatorului Nicolae Ceușescu avea un reprezentant la Moreni care trebuia să informeze permanent evoluţia scorului. Cum tehnica era la ani-lumină de cea de astăzi, persoana care a recepţionat mesajul a înţeles greşit scorul. Cel de la Moreni a încercat să comunice codificat (deşi nu-i ceruse nimeni!) şi la scorul de 1-1, a transmis 'unu lângă unu', iar la Scorniceşti au înţeles că asta înseamnă 11-0. S-a comunicat băncii tehnice 'nenorocirea' şi a început „măcelul'. 18-0 s-a terminat mascarada! Viitorul a acces atunci în Divizia B.

Cea mai categorica victorie in preliminarii Campionatului Mondial e un 31-0 în Australia – Samoa Americană, pe 11 aprilie 2001.

În 2012, într-o ligă de amatori din Anglia, Nova 2010 – Wheel Power 0-58.

Recordul all-time: o echipă din Madagascar, AS Adena, a câștigat un meci, în 2002, cu incredibilul 149-0, însă golurile au fost marcate în propria poarta de echipa adversă, în semn de protest față de deciziile arbitrului.


Citește și: EXCLUSIV/ Clovnul Siminică și tristețea din spatele unui zâmbet. „În parlament nu e circ, e bâlci. La circ se muncește enorm'

Citește mai multe despre Belgia și record pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii