MENIU CAUTĂ

Carlos Fortes, atacantul de la Gaz Metan Mediaș, luat peste picior de Mihai Stoica: ”Cu ăsta seamănă!”

Distribuie

Cu cine a fost comparat Carlos Fortes, atacantul de la Gaz Metan Mediaș. Portughezul adus de la Vizela a marcat două goluri în primele sale două meciuri din Liga 1 și s-a vorbit deja de interesul FCSB.

Cu un fizic impozant, la înălțimea de 1,88 m, Carlos Fortes a ajuns gratis la Gaz Metan Mediaș în această vară, după despărțirea de Vizela, din țara natală. Atacantul a punctat deja de două ori în L1.

Cum Mihai Stoica, managerul sportiv, și antrenorul Nicolae Dică au fost prezenți la meciul Concordia Chiajna – Gaz Metan (1-1), s-a vorbit despre un posibil interes al celor de la FCSB pentru masivul vârf lusitan.

”MM” s-a distrat, însă, pe seama portughezului. Pe imaginea telefonului său mobil apărea imaginea… lui Jason Deruolo, cu care, într-adevăr, Carlos seamănă!

Jason Derulo e un artist american R&B și hip-hop, care a concertat în România în 2017 și care va reveni în august 2018 în țara noastră. Oficialul de la FCSB a ales o fotografie în care Derulo are o coafură asemănătoare cu a lui Carlos Fortes, atacantul de la Gaz Metan Mediaș.

Citește mai multe despre Carlos Fortes și Gaz Metan Mediaș pe Libertatea.

Comentarii