Mergi direct la conținut »
Cât costă biletul de intrare la meciul România - Marea Britanie, din Fed Cup
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Cât costă biletul de intrare la meciul România - Marea Britanie, din Fed Cup

Cât costă biletul de intrare la meciul România – Marea Britanie, din Fed Cup

Biletele pentru întâlnirea România - Marea Britanie, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro.

De Daniel Conțescu,

Preţul unui bilet este de 90 de lei/zi, iar pe o comandă pot fi achiziționate cel mult două bilete pentru fiecare din cele două zile.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil, informează frtenis.ro.

Întâlnirea dintre România şi Marea Britanie, meci din play-off-ul Grupei Mondiale II, are loc în perioada 22-23 aprilie 2017, la Tenis Club IDU, Mamaia, Constanța. 

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (22 aprilie), urmând ca duminică (23 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu.

Duel Halep – Konta

Simona Halep și-a anunțat prezența la meciul de la Mamaia. Liderul rivalelor este Johanna Konta, care tocmai a anunțat că s-a retras din turneul WTA de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 710.900 dolari.

Konta, care a câștigat în weekend titlul la Miami Open și este pregătită de belgianul Wim Fissette, și-a motivat retragerea din acest turneu printr-o accidentare al umăr.

Johanna Konta a urcat pe locul 7 în ierarhia mondială după cel mai important titlu al carierei, câștigat grație victoriei cu 6-4, 6-3 în finala cu daneza Caroline Wozniacki.

 

 
 
Close
Închide
  Close