MENIU CAUTĂ
25 Dec. 2017 18:59

Cât costă organizarea Cupei Mondiale 2018. Rușii au tras linie și au calculat

Distribuie

Cât costă organizarea Cupei Mondiale 2018. Rușii au tras linie și au calculat.

Organizarea Cupei Mondiale a scos din bugetul federal rus circa 6,7 miliarde de dolari (390 de miliarde de ruble), susţine Corpul de Control Financiar prin vocea Tatianei Golikova.

Moscova, Sankt Petersburg, Kaliningrad, Volgograd, Kazan, Nizhny Novgorod, Samara, Saransk, Rostov-pe-Don, Ekaterinburg şi Soci sunt oraşele care vor găzdui meciurile de la turneul final din 2018.

„Bugetul federal va cheltui 390 de miliarde de ruble (6.7 miliarde de dolari). Infrastructura sportivă a acaparat 38% din această sumă, restul banilor fiind investiţi în drumuri, utilităţi publice şi alte îmbunătăţiri”, susţine Tatiana Golikova.

Cupa Mondială 2018 va avea loc între 14 iunie și 15 iulie

Rusia va organiza pentru prima dată o ediţie a Cupei Mondiale. Competiţia se va desfăşura între 14 iunie – 15 iulie, 2018.

Într-un comunicat de presă, prim-ministrul Rusiei, Vitaly Mutko, a declarat că totul a fost pus la punct în cinci oraşe, inclusiv Moscova, până în acest moment, notează Mediafax.

CITEȘTE ȘI: Cum petrec Crăciunul vedetele din sportul românesc. Halep, la 25 de grade Celsius, Ponor a fost în Thailanda

Loading...
Comentarii