Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Cât costă să joci fotbal la școala lui Bogdan Stelea / GALERIE FOTO

Cât costă să joci fotbal la școala lui Bogdan Stelea.

De Daniel Conțescu,

”Avem circa 15 copii. Nu este o școală care are obiectiv performanța, ci ca să ajute copiii să facă sport. Este un proiect pentru două luni”. Este scump propramul sau se adresează bogaților, având în vedere că ședințele de pregătire se țin pe domeniul lui Ion Țiriac, ”Stejarii Contry Club”?

Nu neapărat. Prețul nu mi se pare exagerat. 1.200 de lei la două luni nu este o sumă uriașă, pentru 24 de ședințe de pregătire. Antrenez eu, dar am și doi colaboratori”, răspunde ”Arnold”.

Bogdan Stelea (50 de ani pe 5 decembrie), fostul portar al Generației de Aur, a dispărut din prim-planul fotbalului românesc. ”Arnold” s-a retras la ”Stejarii”, în baza prieteniei cu Ion Ion Țiriac – fiul magnatului – și mai poate fi văzut în reclamele la bere, precum și în fotografiile pe Facebook, unde apare deseori alături de Simona Halep, care deține o proprietate în respectivul complex rezidențial.

Bogdan Stelea și-a deschis recent o şcoală de fotbal și antrenează puști cu vârste între 6 și 12 ani.

Cu 91 de prezențe la prima reprezentativă (perioada 1988-2005), Stelea ocupă poziţia a 7-a in topul celor mai selecționați jucători români. La Rapid a jucat în două perioade (1994 și 2002), la Steaua a prins perioada de aur (1995-1997), cu titluri și participări consecutive în grupele Ligii Campionilor.

Nu doar Bogdan Stelea are școală de fotbal. Ciprian Prodan a deschis o școală de fotbal purtând numele fratelui său, Daniel Prodan, decedat pe 16 noiembrie 2016, în urma unui infarct.

Close
Închide
  Close