Întâmplarea a avut loc în urmă cu mulți ani. „Erau nişte copii de 7-8 ani, se băgau în iazul respectiv şi eu citeam o carte. Aveam capacitatea dacă nu mă înşel. Au început să plângă „Unde e copilul? La fundul iazului!”.

M-am dus, m-am bagat sub apă, nu l-am găsit prima oară şi m-am mai băgat o dată. L-am prins de mânuţă şi l-am scos afară. I-am făcut respiraţie gură la gură. Nu e ca în filme!”, a povestit Cătălin Moroşanu la Acces Direct, potrivit Spynews.

Cătălin Moroşanu a evitat să vorbească despre acest subiect până acum. „E şi un fel de laudă de sine şi e urât să spui chestia asta, dar mi-am amintit de copilărie şi de pădure şi m-am gândit la asta”, a continuat pugilistul.

Cătălin Moroșanu a slăbit 19 kilograme, la Ferma

Anul trecut, Cătălin Moroșanu a slăbit 19 kilograme, după două luni de stat la Ferma, iar apoi a urmat un regim alimentar, pentru a ajunge la greutatea sa optimă.

Surse din anturajul sportivului au declarat în primăvara acestui an, pentru revista VIVA!, că pentru a-și reveni, Moroșanu a adoptat un regim alimentar bazat exclusiv pe proteine și carbohidrați, ca și în emisiunile trecute când a slăbit atât de mult, respectiv „Dansez pentru tine și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Citeşte şi:

Dăncilă, umilită de Iohannis în diaspora. Secțiile unde candidata PSD nu a luat niciun vot

Victoria clară pune o mare responsabilitate pe umerii dreptei. Vor continua Iohannis și PNL populismul de campanie sau se vor îngriji de buna guvernare?

3774-95215-23dosarlazarus.jpg

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur