Mergi direct la conținut »
Ce a spus Mihaela Buzărnescu, după primul titlu WTA din carieră. Are 22 de titluri ITF
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Ce a spus Mihaela Buzărnescu, după primul titlu WTA din carieră. Are 22 de titluri ITF

Ce a spus Mihaela Buzărnescu, după primul titlu WTA din carieră. Are 22 de titluri ITF

Ce a spus Mihaela Buzărnescu, după primul titlu WTA din carieră. Are 22 de titluri ITF.

De Daniel Conțescu,

Mihaela Buzărnescu (30 de ani), de luni locul 20 WTA – ținta pe care și-a propus-o încă de la turneul de la București, a trecut de Maria Sakkari (23 de ani, 49 WTA), scor 6-1, 6-0, în finala turneului WTA de la San Jose.

Trofeul româncei vine după 22 de titluri ITF. De confruntările din circuitul secundar al tenisului și-au amintit și cele două jucătoare, la declarațiile de după meci.

”Felicitări Mariei pentru performanța din această săptămână. Ești încă tânără, ai tot viitorul în față. În urmă cu câteva 3-4 sezoane jucam amândouă în turneele mici, futures, prin Italia, nu credeam că vom ajunge aici. Sper să mai jucăm și anii viitori.

Îmi cer scuze că nu a fost nicio americancă în finală, dar sunt fericită că voi fi pe afișul de anul viitor.

Le mulțumesc tuturor celor din comitetul de organizare, tuturor fanilor, tatălui meu, care m-a învățat tenis, antrenorului.  A fost o săptămână absolut incredibilă. Sunt atât de fericită încât nu știu ce să mai spun”, a declarat Buzărnescu la final. 

”O felicit pe Mihaela. A făcut un turneu excelent și o finală pe măsură. A progresat enorm anul acesta. Acum 3-4 ani jucam amândouă turnee mici, futures, în Italia, acum iată-ne aici!”, a spus grecoaica Maria Sakkari.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Citește și:

Povestea de film a Mihaelei Buzărnescu. A împrumutat 28.000 de euro, ca să joace în circuitul profesionist. N-are sponsor și folosește doar patru rachete / VIDEO

EXCLUSIV / Povestea Mihaelei Buzărnescu spusă de tatăl jucătoarei cu cea mai mare ascensiune în clasamentul WTA

Cine este Mihaela Buzărnescu. Suferințele jucătoarei care a fost operată greșit de medicul Filipescu, cel care l-a nenorocit pe Prodan

Mihaela Buzărnescu, refuzată de CSM București. ”Pentru Miki, nu s-au găsit bani”

Close
Închide
  Close