Site-ul bugetul.ro i-a analizat averea lui Florin Talpan.

Acesta este propietarul unui apartament în București, dar și al unei case în comuna Vârfu Câmpului din județul Botoșani.

Ce averea are Florin Talpan

În ultima declarație de avere, Talpan apare cu un salariu anual de 55.579 de lei de la CSA, adică undeva în jurul a 1.000 de euro lunar.

La acești bani se adaugă 9.588 de lei ca normă de hrană.

Stirilekanald.ro anunță că Florin Talpan are și două credite la bănci care însumează 177.600 de lei.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, vrea să treacă 5-6 jucători pe o altă societate, iar în cazul în care va fi declarat falimentul, să-i ia și să meargă cu ei la o altă formație cu care vrea să câștige imediat titlul.

Dacă pierde procesul cu Armata, Gigi Becali bagă FCSB în faliment

”Mă gândesc să cumpăr o echipă în Liga a 3-a și să mă coste 200.000 de euro pe an. Voi trece pe ea toți jucătorii pe care îi voi cumpăra de acum înainte și doar să-i împrumut la Steaua”, a zis Gigi Becali, la DigiSport.

Patronul Stelei e convins că în cazul în care Armata câștigă procesul în care cere despăgubiri de 37.000.000 de euro, echipa sa va intra în faliment. Procesul începe în ianuarie 2017.

Citiți și

Talpan a recunoscut: ”Țin cu Dinamo București!”. Juristul de la CSA Steaua dă asigurări: ”N-o să ne facem de râs cu noua echipă”

Talpan l-a învins pe Gigi Becali. Ce daune trebuie să-i plătească creditorul ”roș-albaștrilor” juristului de la CSA Steaua

Urmărește-ne pe Google News