MENIU CAUTĂ

Ce a declarat Marius Lăcătuș după meciul Steaua – Rapid: ”Rapidul ne-a dominat la combativitate și agresivitate”

Distribuie

Ce a declarat Marius Lăcătuș după meciul Steaua - Rapid, 1-3, disputat sâmbătă seară, pe Arena Națională, în cadrul etapei a 23-a a Ligii a IV-a. Meci cu incidente provocate de suporteri.

„Nu am avut o zi bună. Rapidul ne-a dominat la combativitate și agresivitate. Au știut să speculeze mai bine anumite faze. Sperăm să ne luăm revanșa în play-off. Ofensiv nu ne-am ridicat la nivelul la care ne-am așteptat.

Este un lucru pozitiv să vedem un număr impresionant de suporteri și ne pare rău că nu am reușit să ne ridicam la nivelul lor. Nu cred că numărul mare de suporteri a afectat prestația jucătorilor, pur și simplu nu ne-a ieșit. Vrem să demonstrăm că noi suntem echipa care merită să mergă la baraj și să promoveze în Liga 3. 

Nu putem găsi motive și scuze. A fost o zi mai puțin bună pentru noi. Dacă am jucat pe Arena Națională, nu trebuia ca acest lucru să-i împiedice pe jucători să-și arate calitățile. De regulă, câștigătoarea era Steaua în astfel de derby-uri. Să sperăm că ne vom lua revanșa în play-off și vom arăta că suntem echipa care merită să promoveze.

Nu știu dacă tot aici vom juca meciurile din play-off, pentru că sunt costuri prea mari”, a declarat Marius Lăcătuș, la microfonul Digi Sport.

Ion Ion: ”Am jucat cu trac, cu frică şi nu ne-a ieşit nimic”

Antrenorul echipei de fotbal CSA Steaua, Ion Ion, a precizat că jucătorii săi au jucat cu frică, precizând că adversara a fost mult mai bună.

„Ne-a depăşit miza jocului. Experienţa a învins azi tinereţea jucătorilor de la Steaua. Ne-am pregătit special pentru acest meci, am vrut să contracărăm punctele lor forte, dar nu am reuşit. Am jucat cu trac, cu frică şi nu ne-a ieşit nimic. Am sperat să îi dominăm fizic, dar se pare că nici asta nu am reuşit. Rapid a fost mult mai bună decât noi azi. Nu putem vorbi de presiune, pentru că în tur, pe Giuleşti, a fost o presiune mult mai mare… ştiam ce ne aştepta azi. Nu ne-a ieşit nimic. Jucătorii de bază ai noştri nu s-au ridicat la nivelul spectacolului din tribune”, a spus tehnicianul, citat de Agerpres.

„La pauză le-am spus jucătorilor că am egalat norocos şi că trebuie să îşi schimbe atitudinea pentru că dacă vor continua la fel şi în repriza a doua nu avem nicio şansă să câştigăm. Şi am avut dreptate. A fost însă doar un meci, jucăm până la capăt şi apoi tragem linie. Până atunci trebuie să sperăm. Urmează o lună în care trebuie să pregătim meciul din play-off unde vrem să câştigăm”, a adăugat el.

Ion Ion a menţionat că la meciul cu Academia Rapid din play-off va efectua câteva schimbări. „Pentru play-off mă gândesc să schimbăm ceva la sistemul de joc, mai mult nu cred pentru că ăştia sunt jucătorii pe care îi avem. Poate schimbăm şi componenţa echipei pentru că la un meci cu Rapid ne trebuie jucători cu moral, cu atitudine. Politica clubului a fost de la început să mizăm pe jucători tineri. Se pare însă că nu e suficient”, a precizat antrenorul.

Echipa de fotbal Academia Rapid a învins, sâmbătă, cu scorul de 3-1 (1-1) formaţia CSA Steaua într-o partidă disputată pe Arena Naţională din Capitală, în cadrul etapei a 23-a a Ligii a IV-a.

Golurile au fost marcate de D. Niculae (minutul 41), Burlacu (minutul 55), Vlada (minutul 60) pentru Rapid, respectiv Predescu (minutul 45+7 pen.) pentru CSA Steaua.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Alina Chivulescu a acceptat să apară complet nemachiată într-un film. „Aș fi cerșit un dermatograf”

Citește mai multe despre Liga 4, Rapid și Steaua pe Libertatea.

Comentarii