MENIU CAUTĂ

Ce echipament va purta Serena Williams la US Open 2018. Fostul lider mondial va juca într-o ţinută de balerină / GALERIE FOTO

Distribuie

Ce echipament va purta Serena Williams la US Open 2018. La ultimul Grand Slam al anului, fostul lider mondial va avea o ţinută inspirată din universul dansului, mai exact al baletului. Aceasta a fost creată de celebrul designer Virgil Abloh, directorul artistic al casei de modă Louis Vuitton şi fondator al mărcii Off-White.

Creatorul de modă american, în vârstă de 37 de ani, a imaginat o colecţie intitulată ”Queen of Queens”, în colaborare cu Nike, furnizorul de echipament sportiv al jucătoarei. Pentru aceasta, designerul a avut ca punct de pornire pasiunea Serenei pentru dans şi balet.

Echipamentul Serenei a fost prezentat de un model

„Cei de la Nike au avut ideea extraordinară de a face un parteneriat cu Virgil. Nici măcar nu pot spune că eu am venit cu ideea. Nike este brandul care m-a susţinut de-a lungul întregii cariere şi care m-a făcut să arăt bine pe teren”, a explicat Williams, citată de CNBC.

Serena Williams on new Nike clothing line from CNBC.

„Serena e mai mult decât o sportivă uimitoare. Este o sursă de inspiraţie pentru o întreagă generaţie, aşa că hainele se fac practic singure”, a completat Abloh.

Ținuța Serenei cuprinde două rochii (negru și violet), o jachetă, o geantă și trei perechi de adidași. Abloh a descris colecția, pe contul său Instagram, ca fiind ”întrepătrunderea liniilor de sport și modă”.

Jacheta Serenei a fost prezentată de un model

Serena a creat vâlvă și cu echipamentului purtat la Roland Garros.

Simona Halep a avut și ea parte de o surpriză din partea celor de la Nike înaintea US Open 2018.


Citește și: Adrian Naidin, ”periculos” de apropiat de actrița Dalia Pușcă. Violoncelistul și-a găsit o muză în fosta iubită a lui Gabriel Cotabiță

Citește mai multe despre Serena Williams și echipament pe Libertatea.

Comentarii