MENIU CAUTĂ

Ce a făcut Loți Boloni la ultimul meci al lui Anvers. Ce riscă fostul selecționer

Distribuie

Ce a făcut Loți Boloni la ultimul meci al lui Anvers. Comisia de Disciplină a Uniunii Belgiene de Fotbal a propus două săptămâni de suspendare pentru Ladislau Boloni, antrenorul echipei Royal Antwerp, în urma eliminării acestuia la meciul cu Anderlecht, scor 1-1, de duminică.

Boloni a fost trimis în tribune în minutul 27 al meciului de duminică pentru „comportament inadecvat”, în urma unei discuţii vehemente cu arbitrul Wim Smet. Ajuns în tribune, românul s-a certat cu câţiva fani ai lui Anderlecht.
El ar putea primi şi o amendă de 2.000 de euro.

Dacă Antwerp nu va face apel, tehnicianul va urmări din tribune partidele de campionat cu Zulte-Waregem şi Sint-Truidense.

În sezonul trecut, Boloni a fost trimis de două ori în tribune, o dată chiar de arbitrul Wim Smet, căruia i-a criticat cu prea multă vehemenţă deciziile.

După 6 etape din Jupiler League, Antwerp, formaţia pregătită de Ladislau Boloni este neînvinsă şi ocupă poziţia a cincea în clasament, la patru puncte de liderul Club Brugge. Doar 2 goluri a primit echipa românului în primele şase etape, o performanţă cu atât mai remarcabilă cu cât formaţia sa a jucat atât împotriva lui Anderlecht, cât şi împotriva lui Club Brugge.

Boloni o pregăteşte din vara anului lui 2017 pe Antwerp, cu care în stagiunea trecută a fost foarte aproape de calificarea în play-off-ul pentru locurile 1-6.

Sâmbătă, echipa lui Loți va ajuca un amical cu olandezii de la Vitesse Arnhem. Campionatul e întrerupt din cauza Ligii Națiunilor.

Citește mai multe despre Loţi Boloni și anvers pe Libertatea.

Comentarii