De Clara Ilie,

Pare greu de crezut, însă este adevărat. Sunt săptămâni bune de când atacantul dinamovist Claudiu Niculescu nu s-a mai interesat de soarta copiilor săi din prima căsătorie, Alex (9 ani) şi Rebeca (5 ani), cărora de Crăciun nu le-a trimis nici măcar o ciocolată.

Claudiu Niculescu este un fotbalist talentat, o persoană corectă şi cu mult bun-simţ, însă de când s-a căsătorit a doua oară, în vara anului 2007, cu fosta VJ-iţă MTV Diana Munteanu, a uitat de copiii săi. Alexandru şi Rebeca sunt aceiaşi micuţi ale căror nume Claudiu şi le-a tatuat o dată pe antebraţul stâng, în semn de preţuire şi dragoste pentru ei.

Oare când îşi spală mâinile sau când se uită în oglindă nu îşi aduce aminte de copiii săi, de cei ce îi vor duce numele mai departe? Se pare că nu. Conform surselor de încredere ale ziarului Libertatea, Claudiu Niculescu nu i-a mai căutat pe micuţi de săptămâni bune. Nici măcar 3890-121334-copii.jpgCrăciunul, cea mai aşteptată sărbătoare de toţi copiii din lume, nu l-a făcut pe fotbalistul întors recent la Dinamo să încerce să ia legătura cu Alex şi cu Rebeca. Claudiu nu le-a trimis copiilor săi nici măcar o ciocolată.

Ce-i drept, el îi plăteşte fostei sale soţii o pensie lunară de 2.300 de dolari pentru creşterea copiilor. Deşi îi poate vedea când doreşte, iar vara îi poate lua în vacanţă timp de două săptămâni, Claudiu nu a mai petrecut nici o zi întreagă alături de Alex şi de Rebeca, de când s-a recăsătorit.

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”
Recomandări

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”

 

3890-121335-claudiana.jpgDiana va naşte în iunie

La mijlocul acestui an, Claudiu va deveni tată pentru a treia oară, actuala sa soţie, Diana Munteanu, fiind însărcinată în trei luni. Fotbalistul a mărturisit că îşi doreşte ca fericitul eveniment să aibă loc în iunie, lună când sărbătoreşte ziua sa de naştere (23 iunie) şi nunta cu Diana Munteanu (24 iunie 2007).

Câştigă 190.000 de euro pe an la Dinamo

Luna trecută, Claudiu Niculescu a revenit la echipa sa de suflet, Dinamo, după ce anul trecut a jucat pentru perioade scurte în Germania (MSV Duisburg) şi în Cipru (Omonia Nicosia). Atacantul a semnat un contract pe 18 luni cu echipa din Ştefan cel Mare, urmând a avea un salariu de 190.000 de euro pe sezon.

“Nu m-am acomodat în Cipru”, a explicat Claudiu, care speră să prindă un post de titular în noua echipă dinamovistă.

3890-121336-niculescu2.jpg

ARDE PARCUL NATURAL VĂCĂREȘTI! Incendiu masiv: 2 hectare afectate! Imagini teribile de la fața locului
GSP.RO

ARDE PARCUL NATURAL VĂCĂREȘTI! Incendiu masiv: 2 hectare afectate! Imagini teribile de la fața locului

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută