MENIU CAUTĂ
27 Oct. 2017 10:52

Ce frumoasă e fata cea mare a lui Adrian Mutu! Adriana ia lecții de echitație

Distribuie

Fostul fotbalist Adrian Mutu are patru copii. Fiica lui cea mare, Adriana, este o domnișoară foarte frumoasă și seamănă din ce în ce mai mult cu celebrul ei tată.

Adrian Mutu, cel supranumit briliantul, s-a căsătorit luna aceasta pentru a treia oară, cu Sandra, împreună cu care are un băiețel, Tiago.

El a mai fost căsătorit și cu Consuelo Matos Gomez, o brunetă focoasă din Republica Dominicană, care a reînceput de curând să fie activă pe rețelele de socializare.

Cuplul are împreună două minunăţii de fetiţe, Adriana şi Maya. Micuţele au moştenit din plin frumuseţea părinților lor.

Cele două fete, cu care Adrian Mutu ține legătura deși este divorțat de mama lor, cresc pe zi ce trece și sunt implicate în activități diverse.

Fata cea mare a lui Adrian Mutu și a lui Consuelo, Adriana, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Mama sa a dus-o la cursuri de echitație, unde Adriana se descurcă perfect.

Consuelo Matos s-a mândrit cu fiica ei cea mare, Adriana, pe care a fotografiat-o chiar în timpul unui curs de călărie.

„Fata mea”, a spus fosta parteneră de viață despre fata sa cea mare.

„Frumoasă ca mama ei”, „Are chipul tatălui ei și eleganța mamei sale”, i-au comentat prietenii virtuali.

Adrian Mutu şi Consuelo Mutu s-au căsătorit în anul 2005. Anterior, fotbalistul a mai fost fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băieţel pe nume Mario.


Citește și: REPORTAJ: Doi frați basarabeni, unul jurist și altul programator, au renunțat la meserii și s-au făcut clovni.'Ne place să vedem oameni veseli!'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii