MENIU CAUTĂ
14 Oct. 2017 13:52

Ce a făcut Consuelo, fosta nevastă a lui Adrian Mutu, cu doar câteva ore înainte de nunta acestuia. Bruneta arată de senzație

Distribuie

Deși după separarea de fotbalistul Adrian Mutu, Consuelo Matos a fost extrem de tăcută pe rețelele de socializare, iată că aceasta a început să fie din nou activă chiar înainte de mariajul celui care i-a fost partener de viață.
Adrian Mutu se pregătește să se căsătorească cu actuala sa parteneră, Sandra, și să-și boteze și băiețelul.

Botezului micuțului Tiago (6 luni), băiatul pe care Adi (38 de ani) îl are cu Sandra, e programat în această duminică, de la 12.30, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Cununia religioasă cu Sandra va avea loc la ora 17.00, la Biserica Sf. Spiridon Nou din București.

Adrian Mutu a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana și Maya.

După separarea de Adrian Mutu, Consuelo Matos a fost extrem de rezervată în ceea ce privește postările pe rețelele de socializare, acestea fiind extrem de rare.

Acum, însă, cu doar câteva ore înainte de nunta celui care i-a fost partener de viață, Consuelo s-a „trezit” din nou la viață.

Aceasta a fost filmată în timp ce se afla la un restaurant de lux. Super sexy, cu o cămașă cu un umăr gol, aceasta a fost surprinsă în timp ce butona de zor telefonul.

Consuelo Matos arată extrem de bine, de parcă a reușit să oprească timpul în loc.


Citește și: Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 octombrie 2017


 

Citește mai multe despre nevastă și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii