MENIU CAUTĂ
, de Daniel Conţescu

Ce șanse are Simona Halep să câștige US Open. Părerea lui Andrei Mlendea, antrenorul cu care românca a lucrat în 2013 / EXCLUSIV

Distribuie

Ce șanse are Simona Halep să câștige US Open. Părerea lui Andrei Mlendea, antrenorul cu care românca a lucrat în 2013.

Simona Halep (26 de ani) nu pornește cu prima șansă la Flushing Meadows, deși este lider WTA și va fi cap de serie numărul 1 la tragerea la sorți. Jucătoare de tenis născută în Constanța vine după titlul de la Montreal și după finala jucată la Cincinnati.

Conform caselor de pariuri, doar Serena Williams are o cotă mai bună la titlu (cota 5,5) decât eleva lui Darren Cahill. Halep este pe locul 2, cu cota 7,5, iar Angelique Kerber (cota 8) și Sloane Stephens (cota 9) sunt pe următoarele poziții, în viziunea bookmakerilor.

”Domină tenisul feminin”

”Nu prea le-am urmărit pe fete, în ultima perioadă, dar la felul cum joacă Simona acum, pot spune că domină tenisul feminin. Este de peste 40 de săptămâni numărul 1 și nu cred că o depășește cineva anul acesta.

Mai ales că, la US Open, anul trecut, a pierdut în primul tur, deci nu are puncte de apărat. A jucat bine ultimele două turnee și cred că a făcut o alegere bună să nu joace la New Haven. M-aș bucura să câștige US Open”, a spus Mlendea, pentru ”Libertatea”. Mlendea tocmai ce a întrerupt colaborarea lui Marius Copil (27 de ani, locul 82 ATP).

Turneul de la New York va începe pe 27 august și se va încheia pe 9 septembrie.

Citește mai multe despre Simona Halep pe Libertatea.

Comentarii