Mergi direct la conținut »
Ce a spus Rotariu după ce a ”îngropat-o” pe Dinamo! ”Înfrunt viața, ea mă pune în momente foarte grele”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ce a spus Rotariu după ce a ”îngropat-o” pe Dinamo! ”Înfrunt viața, ea mă pune în momente foarte grele”

Ce a spus Rotariu după ce a ”îngropat-o” pe Dinamo! ”Înfrunt viața, ea mă pune în momente foarte grele”

Dorin Rotariu le-a răpit dinamoviștilor visul de a pune mâna pe un trofeu, Cupa României, primul pe care l-ar fi putut câștiga după o pauză de patru ani. Nepotul fostului stelist Iosif Rotariu a insistat să tragă ultimul dintre „câini” și a ratat penalty-ul decisiv în partida cu CFR Cluj.

De Octavian Cojocaru,

„Îmi pare rău ca am ratat acel penalty. Ne pare rău că nu am câștigat, după un joc în care în prelungiri am dominat, am avut 2-0. Din păcate nu a fost să fie. Nu găsesc răspuns, am avut ocazii, am dominat, dar nu a fost de ajuns să câștigăm.

Această tragedie nu cred că o poate înțelege toată lumea, (n.r. – Patrick Ekeng) a căzut la zece metri de mine și nu am putut să fac nimic să îl ajut. Au fost două, trei zile în care am fost foarte supărați. Înfrunt viața, ea mă pune în momente foarte grele și trebuie să le înfrunt”, a declarat Rotariu.

„Am analizat penalty-urile lui Marc. S-a dus de cinci ori în stânga, iar acolo a tras Rotariu. El a cerut să bată ultimul. M-am bucurat că a vrut, pentru că alții nu și-au dorit să bată”, a declarat și Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”.

Close
Închide
  Close