MENIU CAUTĂ

Ce suporteri frumoşi au venit la Bucureşti!

Distribuie

Capitala României a oferit un spectacol de gală pe 9 mai, însă acest lucru nu ar fi fost posibil niciodată fără fantasticii suporteri spanioli. Pentru câteva zeci de ore, bucureştenii s-au ridicat la nivelul oaspeţilor, au uitat de griji şi au devenit cele mai primitoare gazde de pe Bătrânul Continent.

Tineri sau bătrâni, dornici de petrecere, sau cuminţi, eleganţii suporteri iberici au oferit un exemplu de urmat celor microbiştilor din România. Atât bascii cât şi madrilenii au ascultat indicaţiile autorităţilor, au cântat în mod organizat, nu au devastat terase, nu s-au bătut.

Fluierul de final al meciului a adus bucurie şi tristeţ deopotrivă. Cu toate acestea, învinşii din Bilbao nu şi-au vărsat nervii pe scaunele din stadion după ce favoriţii lor au pierdut finala şi nu s-au luat la bătaie cu forţele de ordine. Aceştia au preferat să părăsească stadionul cu capul plecat sperând că pe viitor vor avea o nouă ocazie să cucerească prestigiosul trofeu.

De cealaltă parte, plini de dedicre, madrilenii au ales să se bucure pe străzile Capitalei încurajându-şi favoriţii şi arătând că pasiunea nu are limite. Ei au cântat, au dansat, au râs, conştienţi fiind că au trăit o seară magică.

Citește mai multe despre Liga Europa și Liga Europa pe Libertatea.

Comentarii