Artistul, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit această veste în timp ce concerta în calitate de protagonist al unui show în orașul său natal, Amsterdam, unul dintre cele 12 orașe-gazdă ale turneului final din vara anului viitor.

În timp ce orbitorul spectacol de lumină îi încânta pe spectatorii ce au umplut până la refuz RAI Amsterdam, Garrix a oferit un moment neașteptat, ieșind din culise cu faimoasa Cupă Henri Delaunay, trofeul ce va fi înmânat câștigătoarei UEFA EURO 2020. Concomitent, ecranele-gigant din spatele său ofereau confirmarea că el va fi artistul muzical oficial al turneului final din vara anului viitor.

  • Melodia și, totodată, colaborarea cu un alt cântăreț, vor fi aduse la cunoștința publicului în primăvara anului 2020. Cei doi artiști vor interpreta, apoi, în premieră întregul cântec cu ocazia ceremoniei de deschidere a UEFA EURO 2020, pe Stadio Olimpico din Roma, la data de 12 iunie 2020.

Pe lângă melodia oficială, Martin va mai produce și piesa ce va marca ieșirea echipelor pe terenul de joc, ca și melodia care va folosită în toate transmisiunile TV oficiale.

“E o incredibilă onoare, de-abia aștept ca toată lumea să asculte piesa. Turneul final din vara anului viitor îi va aduce pe suporteri mai aproape ca niciodată de acțiunea din teren. De aceea, sper din tot sufletul că melodia pe care o voi compune îi va determina pe toți suporterii din Europa să se simtă ca fiind parte din competiție.

Martin Garrix

Inspirat după ce și-a urmărit conaționalul, DJ Tiësto, susținând concertul cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2004, de la Atena, Garrix se află pe drumul dobândirii succesului la nivel mondial.

Afacerile COVID. Dan Tudorache cumpără 2.700 de holtere în numele consilierilor locali Sector 1, dar aceștia au aflat din presă. “Ministerul Sănătății a solicitat. În pandemie ești în război”
Recomandări

Afacerile COVID. Dan Tudorache cumpără 2.700 de holtere în numele consilierilor locali Sector 1, dar aceștia au aflat din presă. “Ministerul Sănătății a solicitat. În pandemie ești în război”

 

Deja el s-a consacrat drept unul dintre cei mai mari DJ ai lumii, grație unei multitudini de hituri pop electronic, cum ar fi Dont Look Down (featuring Usher), Scared to be Lonely (featuring Dua Lipa) și In the Name of Love (featuring Bebe Rexha). Garrix a produs cântece împreună cu unele dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale, inclusiv cu Tiësto și David Guetta, care a compus melodia oficială a UEFA EURO 2016, colaborând, totodată, recent, cu Dean Lewis, în vederea compunerii noului lor single, Used To Love.

UEFA EURO 2020 va fi organizat în premieră, în cei 60 de ani ai istoriei competiției, în întreaga Europă, un total de 12 orașe-gazdă urmând să fie parte a celebrării aniversare. Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, München, Roma și Sankt Petersburg vor găzdui meciurile din vara anului viitor.

Este o nebunie să te gândești că UEFA EURO 2020 va fi organizat în 12 orașe, dar acesta este modul perfect de a sărbători cei 60 de ani ai acestei incredibile competiții. Muzica este pasiunea mea, dar, în același timp, sunt un mare suporter al fotbalului, așa că e ceva special pentru mine să am oportunitatea de a compune melodia oficială pentru ceea ce va fi cel mai mare EURO din întreaga istorie”.

Martin Garrix

Fanii fotbalului și ai muzicii vor avea posibilitatea să câștige o întâlnire cu Martin Garrix la tragerea la sorți a turneului final al UEFA EURO 2020, ce va avea loc la București în ziua de 30 noiembrie 2019. Pentru a avea o șansă în acest sens, accesați www.euro2020.com/Martin-Garrix.

Citeşte şi:

Norvegienii cer excluderea României din preliminariile Euro 2020. Reacția FRF

Preliminariile Euro 2020. Spania, a șasea calificată. Rezultate

Presa străină despre copiii de pe Arena Națională: ”O atmosferă haotică deja din timpul încălzirii”

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente