Mergi direct la conținut »
CFR Cluj - CSU Craiova, 1-0. Șapte jucători erau în careu în momentul executării penalty-ului! ”Iar l-au furat «albitrii» pe Dan Petrescu”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

CFR Cluj – CSU Craiova, 1-0. Șapte jucători erau în careu în momentul executării penalty-ului! ”Iar l-au furat «albitrii» pe Dan Petrescu”

CFR Cluj - CSU Craiova, 1-0. Șapte jucători erau în careu în momentul executării penalty-ului! ”I-ar l-au furat «albitrii» pe Dan Petrescu”.

Fază antologică la finalul meciului CFR Cluj – CSU Craiova, scor 1-0. La lovitura de pedeapsă din prelungiri de care au beneficiat oltenii, nu mai puțin de șapte fotbaliști intraseră deja în careu, înainte ca Gustavo să tragă. Mingea respinsă de Arlauskis, îi venea bine aceluiași Gustavo, dar a intervenit mai repede Camora.

CFR Cluj – CSU Craiova, 1-0. Șapte jucători erau în careu în momentul executării penalty-ului. Reacții

În momentul execuției, Camora era la un metru de oltean. 

„Jucătorii trebuie să fie în afara suprafeței de pedeaspă, la 9, 15 metri de minge. Tot ce nu este așa, este incorect. Cel puțin 90 la sută dintre penalty-uri sunt incorecte și la noi, și peste tot.

Este cea mai încălcată regulă din istoria arbitrajului. Până nu vor exista sancțiuni dure, n-ai ce face. N-am văzut în ultimii ani vreun penalty executat ca la carte”, a spus Ion Crăciunescu.

„A bătut și Camora penalty cu Gustavo. Mingea i se întoarce lui Gustavo cu poarta goală, dar Camora i-o suflă. Iar l-au furat „albitrii” pe Petrescu?”, a răbufnit, pe Facebook, Mihai Stoica.

„Nu pot să îi reproșez lui Avram că nu a dictat repetarea loviturii de la 11 metri. A arbitrat impecabil tot meciul. 

Credeţi că Gustavo aşa a vrut să dea? Se mai întâmplă, se întâmplă şi la fotbalişti mai mari. Dacă dădea gol, FCSB era campioană la ora asta. CFR a dominat jocul în seara asta, a avut ocazii multe de a marca. Merita să câștige. Clujul mai are meciuri grele. Astra mi s-a părut aseară o echipă puternică”, a spus și Gigi Becali.


CITEȘTE ȘI: 

Sir Alex Ferguson, în stare critică la spital! A fost operat după o hemoragie pe creier!

Close
Închide
  Close