Mergi direct la conținut »
Cornel Dinu îl desființează pe Dan Petrescu, după remiza albă dintre CFR Cluj și FCSB: „E un ciugulitor disperat!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cornel Dinu îl desființează pe Dan Petrescu, după remiza albă dintre CFR Cluj și FCSB: „E un ciugulitor disperat!”

Cornel Dinu îl desființează pe Dan Petrescu, după remiza albă dintre CFR Cluj și FCSB: „E un ciugulitor disperat!”

CFR Cluj și FCSB au remizat, scor 0-0, în derby-ul din etapa a 5-a a play-off-ul, un meci care putea decide titlul de campioană. Cornel Dinu a comentat partida la emisiunea GSP Live a jurnalistului Costin Ștucan și l-a caracterizat în termeni duri pe antrenorul ardelenilor. 

Cornel Dinu a vorbit dur despre prestațiile ambelor echipe, în meciul de duminică seară. „N-avea cum să ne ia somnul (…) E înfiorător! Sunt două echipe care vor să joace în Europa, să ia bani, dar chinuie fotbalul (..) Latră și câinele meu la fotbalul ăsta. S-a uitat înainte la Chelsea cu Liverpool”, a spus Dinu, la GSP Live, potrivit gsp.ro.

„Mister” nu a avut niciun cuvânt de laudă pentru antrenorii celor două echipe. Despre tehnicianul FCSB, Mihai Teja, a spus că „nu are nicio treabă cu dârzenia machedonilor”. Cât despre antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, Dinu a spus că „e un ciugulitor disperat. A avut doar două faze întâmplătoare. El a fost un jucător bun, acum nu îl înțeleg”.

Titlul de campioană se va decide în ultimele 5 etape din play-off. În acest moment, între CFR Cluj și FCSB este o diferență de 3 puncte: CFR Cluj – 38 de puncte, FCSB – 35.

Close
Închide
  Close