MENIU CAUTĂ

CFR Cluj o reclamă pe Dudelange la UEFA: ”Au dat căldura în vestiar ca iarna!”. Ce nemulțumiri au mai avut ardelenii

Distribuie

CFR Cluj o reclamă pe Dudelange la UEFA: ”Au dat căldura în vestiar ca iarna!”. Ce nemulțumiri au mai avut ardelenii. Oficialii de la gruparea din Gruia au găsit scuza pentru umilința din Luxemburg: gazdele i-au supraîncălzit pe jucătorii campioanei României.

Iuliu Mureșan a anunțat că va face demersuri la UEFA pentru pedepsirea adversarilor din play-off-ul Ligii Europa.

Asta este o jignire pentru noi şi o glumă proastă. Probabil că vor să facă puţină presiune înaintea partidei. Vreau să precizez nişte lucruri care s-au întâmplat ca să nu rămână lucrurile neînţelese sau neclare.

Am avut conferinţa de presă la care au participat Conceicao cu un jucător. Oana, Tudor şi Alin (n.r. persoane din staff-ul administrativ al CFR-ului) mergeau să vadă terenul şi să discute cu organizatorii de acolo.

CFR Cluj o reclamă pe Dudelange la UEFA: ”Au dat căldura în vestiar ca iarna! Și-au bătut joc de noi!”

Trebuia să trimită, conform mailurilor şi înţelegerilor pe care le-am făcut, o maşină, un microbuz. Nu au trimis şi după un sfert de oră intrăm în criză de timp şi am comandat două taxiuri. Asta a fost prima greşeală pe care au făcut-o şi care nu se face.

A doua, la şedinţă tehnică au sunat că ne dau un microbuz pentru cei care vor merge la conferința de presă. Oana (n.r. Oana Sabău, ofiţerul de presă al CFR-ului) poate să confirme. Ei nu au venit, nu a fost nimeni de la 9:30 acolo. Au venit la 10:45 şi conferința a început la 11:00… Cumva, ei şi-au bătut joc de competiţie şi de noi. Noi nu le vom răspunde cu aceeaşi monedă, suntem CFR Cluj, avem un nivel.

Am jucat la nivel foarte înalt şi nu facem asemenea greşeli. Şi a mai fost ceva, care mă pune pe gânduri. Era o căldură foarte mare în vestiar la noi şi, când s-a reclamat acest lucru, un reprezentant al lor a spus că nu poate să facă nimic, că este din cauza sistemului şi nu poate să închidă caldura. Era caldura dată ca iarna.

Noi raportăm la UEFA pe loc. Şi la Alashkert am raportat că nu au venit autocarele să ne ducă la meci. Am ajuns cu un minut întârziere. Stăteam toţi în faţa hotelului şi asteptam un autocar care nu venea”, a declarat Iuliu Mureșan conform TV Telekom Sport.


Citește și: Ce se mai întâmplă cu procesul de divorț al Antoniei de Vincenzo Castellano. Răspuns pozitiv de la instanțele din Italia!

Citește mai multe despre caldura, CFR Cluj, Dudelange, Liga Europa, UEFA și vestiar pe Libertatea.

Comentarii