De Eduard Apostol,

Vulcanul de pe “Ion Oblemenco” e gata de meci, de un superduel înaintea startului play-off-ului, între U Craiova și CFR Cluj. Ardelenii au o partidă cu miză extraordinară, chiar între confruntările cu Sevilla, din Europa League.

Jucătorii lui Dan Petrescu nu-și fac griji în legătură cu faptul că vor juca într-o atmosferă incandescentă, în fața a 30.000 de olteni. “Feroviarii” au cedat gazdelor cele 1.000 de tichete puse la dispoziția clubului oaspete.

Trebuie să rezistăm la presiune, la ciclul de meciuri din trei în trei zile, de aceea suntem campioana României. Vrem un nou titlu, putem să-l luăm, vrem din nou în preliminariile Champions League! Avem valori în lot ce pot rezista ritmului ridicat de jocuri. Nu ne este teamă de confruntarea de la Craiova, mergem să obținem maximum de puncte.

Andrei Burcă:

“Suntem puțin triști, puțin frustrați”

“După 1-1 cu Sevilla suntem puțin triști, puțin frustrați, puteam obține o performanță pentru club, pentru România. Dar am făcut 1-1 și cu Celtic la Cluj, apoi ne-am calificat spectaculos, 4-3, în Scoția. Știam ce joacă Sevilla, Mister ne-a pregătit bine. Noi ne-am ridicat la nivelul adversarului, Sevilla nu e slabă deloc. Ne-am ținut bine de jucătorii lor, cine suntem noi, cine sunt ei?! Poate fi ultimul meci în Europa, așa că mergem să ne dăm viața pe teren, să ne batem până la ultima picătura”, a reacționat fundașul de 26 de ani.

Citeşte şi:

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Numărul deceselor din Spania se apropie de 5.000. Noul bilanț anunțat de autorități

Rusănești, arena leilor locali! Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile

Visul frânt al lui Vili, tânărul din Singureni ucis în atentatul din Germania. Avea planuri mari în satul natal

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni