Mergi direct la conținut »
Chipciu, la Anderlecht! Becali: ”Da, e adevărat”. Pleacă și Varela, dar cu o singură condiție
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Chipciu, la Anderlecht! Becali: ”Da, e adevărat”. Pleacă și Varela, dar cu o singură condiție

Chipciu, la Anderlecht! Becali: ”Da, e adevărat”. Pleacă și Varela, dar cu o singură condiție

Alex Chipciu (27 de ani), care era plătit cu 360.000 de euro pe an la Steaua, va fi vândut celor de la Anderlecht Bruxelles. Gigi Becali a recunoscut că-l lasă să plece. A mai adăugat că și Fernando Varela va pleca.

De Octavian Cojocaru,

”Am vorbit cu Reghe. «Cu cine joci primul meci?». Cu Stanciu, Popa și Hamroun. Atunci o să-l dau pe Chipciu! Ofertă, 3,5 milioane. Au intrat în Consiliu de Administrație, dar au zis că se face. Au zis că dau banii în două tranșe. Le-am zis că am bani, pot să le iau și peste 6 luni. Pentru ce să mai dau eu 50 de mii lui Chipciu? 30 lui și 20 statului. Pentru ce? Și el își dorea să plece!”, a declarat Becali la Digi Sport.

Pe Varela îl dau cu 1,5 milioane, dar într-o singură tranșă. Arabii nu sunt serioși. Dacă-mi dau banii înainte, îl dau”, a mai spus Becali.

”Cu Puljici am înțeles că-i crește prețul. Uite că nu-l mai vrea Becali la prețul ăsta. Nu-l mai vreau. Sută la sută o să luăm un fundaș central!”, a încheiat creditorul Stelei.

Close
Închide
  Close