MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2018 07:50

Chris Evert crede că Simona Halep va câștiga titlul la Australian Open. Cuvinte superbe spuse de marea campioană despre sportivă noastră

Distribuie

Chris Evert crede că Simona Halep va câștiga titlul la Australian Open. Cuvinte superbe spuse de marea campioană despre sportivă noastră.

Absența de la Melbourne a jucătoarei care deține 23 de titluri de Grand Slam, campioana en-titre Serena Williams, face din actuala ediție de la Antipozi cea mai deschisă din ultimii ani, consideră Chris Evert (63 de ani), o sportivă intrată în Hall of Fame-ul tenisului.

Într-o conferință de prezentare la ESPN, Evert consideră că 20 de jucătoare se bat pentru titlul în Melbourne.

Simona Halep este printre sportivele lăudate de către Chris Evert, cu șanse sporite la titlu. Halep aleargă din 2014, când a disputat prima finală majoriă la carierei, la un trofeu de Mare Șlem.

”Joacă cel mai bun tenis”

Evert consideră că Halep, 26 de ani, și-a revenit după șocul de la Roland Garros, unde a avut un set în față și 3-0 în al doilea, însă a cedat finala la letona Jelena Ostapenko.

”Simt că Simona Halep a avut mari dezamăgiri în 2017, în turneele majore, și mai simt că este hotărâtă să schimbe asta.Joacă cel mai bun tenis acum, cel mai solid. Cred că se antrenează bine.

La fiecare interviu pe care-l dă, la TV sau pe Twitter, o văd cu un zâmbet larg pe față. Îi place să fie numărul 1 mondial. Se bucură de asta, nu îi este frică. O aleg ca favorita mea”, a spus Evert, preluată de tennisnow.com.

Citește mai multe despre Simona Halep pe Libertatea.

Comentarii