Mergi direct la conținut »
Cine este Li Yonghong, noul patron al Milanului. Chinezul are afaceri cu fosfați și a fost acuzat că a înșelat oameni!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cine este Li Yonghong, noul patron al Milanului. Chinezul are afaceri cu fosfați și a fost acuzat că a înșelat oameni!

Cine este Li Yonghong, noul patron al Milanului. Chinezul are afaceri cu fosfați și a fost acuzat că a înșelat oameni!

Cine este Li Yonghong, noul patron al Milanului. Despre chinezul care a cumpărat clubul de la Silvio Berlusconi se știu puține lucruri.

De Daniel Conțescu,

Are afaceri în construcții, ambalaje și fosfați. Dar, despre el s-a scris că ar fi stat la baza unei înșelătorii, variantă prezentată de ”Il Sole 24”, dar neconfirmată. În rest, mult mister în jurul domnului Li. Mai cunoscută este soția lui, Miss Huang.

Activele lui Li, în acțiuni, se ridică la valoarea de 500 de milioane de euro, mai exact 504, utilizate ca garanție, în activitatea de zi cu zi.

Patrimoniul său se compune din acțiuni în construcții și în indistria de ambalaje. New China Building, Zhuhai Zhongfu Enterprise, Zhuhai Zhongfu Plastic Bottling Co Ltd sunt numele câtorva dintre companiile deținute de asiatic.

În China, brokerul nu are o imagine prea bună. De fapt, este destul de controversat. În anii 90, ar fi înșelat 18.000 de doponenți. Escrocheria este negată oficial de Li. În vremurile mai recente, în 2012, ar fi comis ilegalități la Bursa din Shanghai și ar fi fost amendat cu 80.000 de euro pentru încălcarea unumitor norme.

În vârstă de 48 de ani, Li se îmbracă deseori casual. Preferă t-shirt-urile cămășilor și cravatelor. Este un nume necunoscut jurnaliștilor care se ocupă de lumea economică în China. Practic, AC Milan l-a scos din anonimat pe Li Yonghong, omul care vine din a doua cea mai puternică economie a lumii, cea a Chinei.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Cine este Li Yonghong, noul patron al Milanului. A susținut prima conferință de presă

AC Milan a intrat, de vineri, într-o nouă eră în care noul conducător, chinezul Li Yonghong, a anunțat deschiderea unui nou capitol în istoria legendarului club italian de fotbal, după 31 ani sub conducerea lui Silvio Berlusconi.

”Astăzi, e o zi importantă. Am deschis un nou capitol în istoria legendară a Milanului, a declarat președintele Li Yonghong, în prima sa conferință la clubul lombard. Avem o mare responsabilitate către toți tifosi și vrem să le împlinim așteptările. Milan e unul dintre cele mai bune cluburi din lume, cu 118 ani de istorie glorioasă. În ultimii 30 de ani, clubul a obținut succese de neuitat. Toate aceste succese și toate starurile care au jucat aici fac ca tifosi să aștepte revenirea clubului în vârful Europei. Obiectivul nostru pentru viitor și pentru tifosi, din toată lumea, să iubească și mai mult AC Milan”, a zis asiaticul.

Clubul italian de fotbal AC Milan, unul dintre cele mai prestigioase din lume, a fost vândut oficial joi unui grup de investitori chinezi, Rossoneri Sport Investment Lux, pentru 740 de milioane de euro.

În cei 31 ani în care Berlusconi a fost președinte, Milan a cucerit 29 de trofee, inclusiv 5 în Liga Campionilor.

În prezent pe locul 6 în Serie A, AC Milan a încheiat ultimele trei campionate pe locurile 8, 10 și 7 și pare departe de gloria sa de altădată.

 

 
 
Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate

Close
Închide
  Close