Mergi direct la conținut »
Ciprian Marica, atac la Christoph Daum: "Nu poate construi o echipă naţională". S-a luat şi de şefii de la FRF
Sport Libertatea > Sport > Ciprian Marica, atac la Christoph Daum: "Nu poate construi o echipă naţională". S-a luat şi de şefii de la FRF

Ciprian Marica, atac la Christoph Daum: „Nu poate construi o echipă naţională”. S-a luat şi de şefii de la FRF

Ciprian Marica, atac la Christoph Daum: "Nu poate construi o echipă naţională". S-a luat şi de şefii de la FRF.

De Ciprian Iana,

Ciprian Marica s-a arătat deranjat de faptul că cei de la Federaţia Română de Fotbal ezită să-i rezilieze contractul lui Christoph Daum, cu toate că selecţionerul neamţ al României a avut o campanie dezastruoasă în preliminariile pentru Cupa Mondială 2018.

De fapt, sub comanda lui Daum, România se află în cea mai ingrată situaţie din istorie, naţionala fiind ca şi eliminată din cursa calificării la turneul final din Rusia, cu patru meciuri înainte de finalul preliminariilor!

„M-a deranjat foarte mult și mă deranjează atitudinea lui Daum. Dacă l-am susținut când a venit, în momentul de față, nu mai cred în Daum. Nu cred că poate construi o echipă națională, iar asta o vedem cu toții”, a declarat Ciprian Marica la DolceSport.

Fostul internaţional a adăugat: „Sunt convins că sunt mulți români care i-ar putea la locul. Îmi pare rău, pentru că nu s-au făcut mai multe pentru a fi adus Mircea Lucescu la echipa națională”.

Ciprian Marica i-a atacat apoi direct pe şefii Federaţiei Române de Fotbal, care s-au arătat incapabili sau pur şi simplu n-au vrut să negocieze aducerea lui Mircea Lucescu în postul de selecţioner al României.

Ciprian Marica, atac la Christoph Daum. Mircea Lucescu era soluţia ideală

„Mircea Lucescu ra cea mai bună soluție pentru o reconstrucție și e o palmă dată celor de la FRF. Ar trebui găsiți vinovații pentru care Mircea Lucescu nu a ales România și a ales Turcia” , a declarat Ciprian Marica.

CITEŞTE ŞI: Cosmin Contra l-ar putea înlocui pe Christoph Daum la națională. Neamțul, cu tupeu: ”Nici Mourinho+Guardiola nu pot face mai mult cu România!”. Miriuță – la Dinamo!

Close
Închide
  Close