Mergi direct la conținut »
Ciprian Marica este ”păzit” de o asistentă blondă în spital
Sport Libertatea > Sport > Ciprian Marica este ”păzit” de o asistentă blondă în spital

Ciprian Marica este ”păzit” de o asistentă blondă în spital

Ciprian Marica (29 de ani), atacantul naţionalei şi al turcilor de la Konyaspor, s-a operat şi a început perioada de recuperare sub stricta supraveghere a medicilor din Germania.

Ciprian Marica s-a accidentat chiar înainte de meciul cu Finlanda din preliminariile EURO 2016. Atacantul s-a operat într-o clinică din Germania şi urmează să lipsească de pe gazon între 6 şi 8 săptămâni.

Marica a postat o poză pe pagina personală de Facebook în care îşi linişteşte fanii şi o felicită pe Simnoa Halep pentru victoriile de la Turneul Campioanelor. Pr tricoul pe care îl poartă Ciprian apare chipul unei blonde.

”Dragi prieteni, am început deja recuperarea după operația suferită ieri după-amiază în Germania. Mă simt bine și așa cum vedeți pe fond verde sunt sub marcajul strict al unei asistente frumoasă și.. veselă pe care am adus-o în bagaj. .. De aici, dintre aparate, vă promit că voi reveni mai puternic și mai motivat pe terenul de joc. Și că printre sutele de ore de exerciții, îmi voi face timp pentru a urmări cu atenție și vom comenta împreună aici meciurile colegilor mei de la Konyaspor (Go Eagles!) și ale Simonei Halep (Hai Simona!) , cărora le voi tine pumnii foarte strâns, dar și instalarea unei noi echipe tehnice pe banca echipei naționale! Vă multumesc mult pentru mesaje, îmi dau forță !
Keep smiling and.. Hai România!!”

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close