Portarul Dumitru Hotoboc a acuzat lipsa de reacţie a celor care, în principiu, ar trebui să-i apere. „Vrem şi noi să ni se soluţioneze situaţia. E vorba de viitorul nostru, de familiile noastre. Din păcate, văd că nimeni nu ne ia în seamă, nimeni nu dă un verdict în privinţa noastră. Mi s-ar fi părut normal să devenim liberi de contract chiar a doua zi după ce clubul a intrat în faliment şi s-a retras din campionat. Vrem ca Răzvan Burleanu, cei de la FRF, să ne dea şi nouă o soluţie, să ne spună ce să facem. Au început pregătirile şi noi nu putem găsi angajamente, nu putem face nimic. De un an de n-am încasat niciun leu. Avem familii, probleme, nu-i normal să stăm fără bani şi nici să nu putem fi declaraţi liberi”, s-a plâns Hotoboc.
Mădălin Ciucă, alt jucător păcălit cu un munte de promisiuni de Adrian Mititelu în vara trecută, a sărit la gâtul administratorului judiciar: „Am fost la Bucureşti la administratorul judiciar. Din păcate, nu prea ştie nimic despre fotbal, ca să ne înţeleagă situaţia. Zicea că vrea să ne vândă. Dar cine ne cumpără? Cine dă bani pe noi, în condiţiile în care societatea e în faliment? Sper să putem vorbi şi noi cu cei de la FRF, ca să ne dea o soluţie, un sfat, să ne spună ce să facem. Aşa ar fi normal. Dacă nici FRF nu ne poate ajuta, atunci cine”.
Tot în afara Casei Fotbalului au venit şi două grupuri de suporteri, care şi-au spus păsul prin două bannere agăţate pe gardurile instituţiei. „Dreptate pentru Vâlcea! Respectaţi regulamentul! Banii nu înseamnă totul”, au scris suporterii formaţiei CSM Râmnicu-Vâlcea, care atacă dreptul afilierii formaţiei CS Universitatea Craiova, o grupare înfiinţată în 2013, care, conform regulamentului, n-ar avea drept de promovare în Liga I. „De politic veţi vota, DNA-ul vă va lua!”, au strigat vâlcenii.
La Casa Fotbalului a venit şi un grup de susţinători ai formaţiei FC U Craiova, cu mesajul: „Echipa părinţilor noştri, echipa noastră, echipa copiilor noştri – Craiova din 1948!”