De Ciprian Iana,

Fostul mare fotbalist olandez Clarence Seedorf este noul selecţioner al Camerunului, având ca secund un alt nume prestigios al naţionalei batave, Patrick Kluivert, a anunţat ministrul camerunez al Sportului, Pierre Ismael Bidoung Kpwatt, citat de AFP.

Cei doi olandezi îi urmează belgianului Hugo Broos, demis la sfârşitul anului trecut după ce nu a reuşit calificarea la Cupa Mondială 2018. Sub conducerea lui Broos, Camerunul a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni (CAN) 2017.

Clarence Seedorf, pe bancă la CAN 2019

Clarence Seedorf şi Patrick Kluivert, care au puţină experienţă ca antrenori, vor fi pe banca „leilor neîmblânziţi” la CAN 2019, ce va avea loc chiar în Camerun.

Seedorf, 42 de ani, fost mijlocaş la Ajax Amsterdam, AC Milan sau Real Madrid, a câştigat de patru ori Liga Campionilor ca jucător. După ce a agăţat ghetele în cui în 2014, el a antrenat fără succes în Italia (AC Milan), China (Shenzhen) şi Spania (Deportivo La Coruna).

Kluivert, fost atacant la Ajax, FC Barcelona sau AC Milan, a înscris unicul gol al finalei Ligii Campionilor din 1995, câştigată de echipa din Amsterdam în faţa lui Milan. El a fost pentru scurt timp selecţioner al Curacao, apoi director sportiv al lui Paris Saint-Germain între 2016 şi 2017.


Doi români prinși la furat in Italia au chemat singuri carabinierii, de teama proprietarilor jefuiți. „Veniți să ne arestați, ne-au prins la furat”

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur