Mergi direct la conținut »
Claudiu Keșeru, despre Steaua: ”Mi-aș dori să mă întorc, dar....”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Claudiu Keșeru, despre Steaua: ”Mi-aș dori să mă întorc, dar....”

Claudiu Keșeru, despre Steaua: ”Mi-aș dori să mă întorc, dar….”

În prezent la echipa Al Gharafa (Qatar), atacantul Claudiu keșeru a vorbit despre posibilitatea de a se întoarce la FC Steaua București SA.

Fotbalistul, aflat, în acest moment, în vacanță, acasă, la Oradea, ar fi dispus să îmbrace din nou tricoul roș-albastru, însă oficiali grupării campioane trebuie să se înțeleagă cu omologii lor de la Al Gharafa.

”Mi-aș dori să vin înapoi la Steaua, nu se pune problema să nu-mi doresc. Apoi, dacă este posibil… Eu mai am doi ani de zile în Qatar, sunt chestii administrative de acum. Eu mi-aș dori să mă întorc, dar, din păcate, nu mereu obținem ce vrem”, a precizat Claudiu Keșeru.

Apoi, fotbalistul a vorbit și despre actuala echipă pregătită de Mirel Rădoi: ”Ar fi ceva senzațional ca echipa să intre în grupele Ligii Campionilor, dar în primul rând pentru jucători. Ei simt cel mai bine amploarea evenimentului, ei ascultă imnul. Când am ajuns la Steaua, acesta a fost primul gând, să am ocazia de a fi aliniat la mijloc când se prezintă echipele și se intonează imnul. Nu a fost cazul anul trecut la Steaua, dar sper ca viitorul să-mi rezerve surprize plăcute”.

În afara lui Claudiu Keșeru, șefii de la Steaua se gândesc și la ”repatrierea” lui Lucian Sânmărtean, fotbalist care evoluaeză în prezent la Al Ittihad (Arabia Saudită).

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close