ACTUALIZARE 24 septembrie. Niculescu a semnat, duminică seară, un contract până în vara lui 2020, pe un salariu de 7.000 de euro pe lună, cu obiective calificarea în play-off și ocuparea unui loc de Europa. 

Gicu Grozav ar putea să revină la Dinamo, aceasta fiind prima mutare a lui Claudiu Niculescu, informează gsp.ro. Cei doi au mai lucrat împreună la U Cluj. Atacantul în vârstă de 27 de ani nu are contract și a mai fost în negocieri cu Dinamo în ultimele săptămâni, dar nu a fost mulțumit de oferta salarială.

———–

Claudiu Niculescu, 42 de ani, liber de contract după ce a fost dat afară de la Voluntari, pentru a-i face loc lui Adi Mutu, a semnat, duminică seară, contractul cu gruparea ”roș-albilor”, informează site-ul oficial al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare, fcdinamo.ro.

Contract până în 2020

”În vârstă de 42 de ani, Claudiu Niculescu a semnat în această seară un contract cu clubul din Ștefan cel Mare, valabil până la 30 iunie 2020, urmând să fie prezentat oficial într-o conferință de presă programată luni, 24 septembrie, la ora 10:30, la stadionul „Dinamo”, au anunțat dinamoviștii.

Fostul ”Clau-gol” va debutat pe bancă marți seară (ora 21.30), la meciul cu Dacia Unirea Brăila, de la Galați, contând pentru ”16”-imile Cupei României.

Fost jucător emblematic al celor de la Dinamo, Claudiu Niculescu și-a împlinit un vis, prin revenirea în ”Groapă”, ca antrenor. 

Claudiu Niculescu a jucat la Dinamo în trei rânduri: 2001-2002, 2003-2008 si 2009-2010. Ca antrenor, Niculescu le-a pregătit pe U Cluj, Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Valcea, CS Mioveni și FC Voluntari.

Palmares ca jucător
Titlul în Liga I: 2001–2002, 2003–2004, 2006–2007
Cupa României: 2002-2003, 2003–2004, 2004–2005
Supercupa României: 2005
Golgheterul Ligii 1: 2004–05, 2006–07

Palmares ca antrenor
Cupa României: 2016–17
Supercupa României: 2017
Ambele trofee au fost obținute cu FC Voluntari.

VIDEO Scandal imens! Abia împăcat cu fosta soție, starul a fost prins cu o blondă superbă! Criza de nervi a fost filmată: „De asta ai plecat de lângă iubit?!”
PARTENERI - GSP.RO
VIDEO Scandal imens! Abia împăcat cu fosta soție, starul a fost prins cu o blondă superbă! Criza de nervi a fost filmată: „De asta ai plecat de lângă iubit?!”
Gabi Firea, totul despre bătăile din familia ei și divorț: ”L-am lăsat singur şi am plecat”
PARTENERI - PLAYTECH
Gabi Firea, totul despre bătăile din familia ei și divorț: ”L-am lăsat singur şi am plecat”
Horoscop 2 decembrie 2020. Racii încep să facă lumină, într-o oarecare măsură, în problemele de la serviciu
HOROSCOP
Horoscop 2 decembrie 2020. Racii încep să facă lumină, într-o oarecare măsură, în problemele de la serviciu
FOTO. Cine a luat monolitul din Utah. Momentul a fost surprins de un fotograf
Știrileprotv.ro
FOTO. Cine a luat monolitul din Utah. Momentul a fost surprins de un fotograf
VIDEO-ŞOC! O prezentatoare TV a rămas GOALĂ în faţa tuturor. Imaginile fac înconjurul lumii
Telekomsport
VIDEO-ŞOC! O prezentatoare TV a rămas GOALĂ în faţa tuturor. Imaginile fac înconjurul lumii