ACTUALIZARE 24 septembrie. Niculescu a semnat, duminică seară, un contract până în vara lui 2020, pe un salariu de 7.000 de euro pe lună, cu obiective calificarea în play-off și ocuparea unui loc de Europa. 

Gicu Grozav ar putea să revină la Dinamo, aceasta fiind prima mutare a lui Claudiu Niculescu, informează gsp.ro. Cei doi au mai lucrat împreună la U Cluj. Atacantul în vârstă de 27 de ani nu are contract și a mai fost în negocieri cu Dinamo în ultimele săptămâni, dar nu a fost mulțumit de oferta salarială.

———–

Claudiu Niculescu, 42 de ani, liber de contract după ce a fost dat afară de la Voluntari, pentru a-i face loc lui Adi Mutu, a semnat, duminică seară, contractul cu gruparea ”roș-albilor”, informează site-ul oficial al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare, fcdinamo.ro.

Contract până în 2020

”În vârstă de 42 de ani, Claudiu Niculescu a semnat în această seară un contract cu clubul din Ștefan cel Mare, valabil până la 30 iunie 2020, urmând să fie prezentat oficial într-o conferință de presă programată luni, 24 septembrie, la ora 10:30, la stadionul „Dinamo”, au anunțat dinamoviștii.

Fostul ”Clau-gol” va debutat pe bancă marți seară (ora 21.30), la meciul cu Dacia Unirea Brăila, de la Galați, contând pentru ”16”-imile Cupei României.

Fost jucător emblematic al celor de la Dinamo, Claudiu Niculescu și-a împlinit un vis, prin revenirea în ”Groapă”, ca antrenor. 

Claudiu Niculescu a jucat la Dinamo în trei rânduri: 2001-2002, 2003-2008 si 2009-2010. Ca antrenor, Niculescu le-a pregătit pe U Cluj, Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Valcea, CS Mioveni și FC Voluntari.

Palmares ca jucător
Titlul în Liga I: 2001–2002, 2003–2004, 2006–2007
Cupa României: 2002-2003, 2003–2004, 2004–2005
Supercupa României: 2005
Golgheterul Ligii 1: 2004–05, 2006–07

Palmares ca antrenor
Cupa României: 2016–17
Supercupa României: 2017
Ambele trofee au fost obținute cu FC Voluntari.

Nicolae Mitea a ajuns într-o situație disperată. Ce a ajuns să facă pentru bani: "Vreau o casă ca să supraviețuiesc"
PARTENERI - GSP.RO
Nicolae Mitea a ajuns într-o situație disperată. Ce a ajuns să facă pentru bani: "Vreau o casă ca să supraviețuiesc"
BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta
Playtech.ro
BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta
Cristina Marinela a pierdut lupta cu cancerul la doar 32 de ani, departe de casă, în Italia. Fiica ei de 14 ani o aşteaptă acum să se întoarcă definitiv acasă
Observatornews.ro
Cristina Marinela a pierdut lupta cu cancerul la doar 32 de ani, departe de casă, în Italia. Fiica ei de 14 ani o aşteaptă acum să se întoarcă definitiv acasă
Horoscop 4 august 2021. Scorpionii trebuie să se protejeze de emoțiile negative care îi pot influența
HOROSCOP
Horoscop 4 august 2021. Scorpionii trebuie să se protejeze de emoțiile negative care îi pot influența
Ce a făcut sportiva care a primit nota 0.0 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. VIDEO aici
Știrileprotv.ro
Ce a făcut sportiva care a primit nota 0.0 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. VIDEO aici
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire despre vaccin
Telekomsport
Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire despre vaccin
(Publicitate) Câștigă și tu un bilet la UNTOLD. Extragere va avea loc vineri, 6 august! Succes!
PUBLICITATE
(Publicitate) Câștigă și tu un bilet la UNTOLD. Extragere va avea loc vineri, 6 august! Succes!