MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 12:35

UPDATE. Dinamo vs. liderul Ligii 4 Ilfov 23-0! Claudiu Niculescu a refuzat oferta de a face parte din staff-ul lui Mircea Rednic. ”Puriul”: ”Încă n-am semnat”

Distribuie

Claudiu Niculescu (42 de ani) trebuia să conducă sâmbătă amicalul de la Ștefănești, Unirea Dobroiești. ”Claugol”, care a refuzat oferta de a face parte din staff-ul lui Mircea Rednic, a refuzat să mai stea pe bancă! După meci se va întâlni cu patronul Negoiță, pentru a-și rezilia angajamentul.

ACTUALIZARE. „Am reziliat cu Faisaly, dar nu am semnat cu Dinamo. Avem discuții foarte avansate, mai sunt lucruri de pus la punct. Dinamo are încă antrenor. Am fost intrebat daca as putea lucra cu Claudiu si nu știu încă situația dintre el si club”, a spus Rednic pentru Fanatik.

ACTUALIZARE. Reporterul GSP Edi Apostol anunță că s-a terminat meciul! „Câinii” s-au impus cu 23-0, scor pe care nici Alexandru Tudor, arbitrul partidei, nu l-a mai putut ține. Ofițerul de presă, Ionel Culina, este cel care a fost atent la acest detaliu

ACTUALIZARE. La Ștefănești, Dinamo – Unirea Dobroiești 10-0. Gicu Grozav a marcat de 3 ori, iar Nistor de două ori. 

ACTUALIZARE. Deși a venit la stadion, Claudiu Niculescu nu stă pe bancă, unde se află doar secunzii Dobre și Mihăescu. El urmărește disputa din tribună.

Scorul e 2-0 pentru Dinamo, în meciul cu echipa de liga a patra Unirea Dobroiești (Ilfov).

Echipa: Eșanu – Delorge, Ciobotariu, Katsikas, Popovici – Gomlet, Nistor, Salomao – Moldoveanu, Axente, Grozav

Mircea Rednic, noul antrenor al echipei, după cum a anunțat gsp.ro în exclusivitate, își va începe oficial activitatea la Dinamo de duminică.

Conform Gazetei Sporturilor, președintele Alexandru David a fost în această noapte, după ce s-a parafat angajamentul cu ”Puriul” acasă la Clau-gol, cu o ofertă de compromis, propunându-i lui ”Claugol” să facă parte în continuare din staff.

Niculescu, 42 de ani, s-a simțit și mai jignit și a refuzat propunerea. Acum, patronul Ionuț Negoiță trebuie să-i plătească 40.000 de euro despăgubiri lui Claudiu, care va deveni liber la nici 3 săptămâni de la numire.

Citește mai multe despre Mircea Rednic și Dinamo pe Libertatea.

Comentarii