MENIU CAUTĂ

Cleveland Cavaliers, echipa lui LeBron James, și-a schimbat antrenorul

Distribuie

Golden State Warriors și-a băgat concurența în depresie, cu evoluția strălucitoare avută de la startul sezonului: 40 de victorii și doar 4 eșecuri (vineri noapte, 122-110 cu Indiana Pacers, ocazie cu care MVP-ul Stephen Curry i-a făcut pe comentatori să exclame că el practică alt sport, comparativ cu ceilalți jucători din liga nord-americană).

În aceste condiții, vicecamponii de la Cleveland Cavaliers au realizat că n-au nicio șansă la inelul de campion nici în acest an jucând astfel, așa că au decis să schimbe ceva.

Formația din Ohio l-a dat afară pe antrenorul David Blatt și l-a avansat pe ”secundul” Tyronn Lue, 38 de ani, care are peste 10 ani de experiență ca jucător, dar n-a fost niciodată ”principal” în NBA. ”Este alegerea ideală. Făceam pași înapoi. Ne lipsea ceva”, a justifict David Griffin, managerul general de la Cavs. Acesta l-a pus la punct și pe superstarul LeBron James, cel care n-a avizat schimbarea de pe banca tehnică: ”Nu comandă el aici!”.

Formația Cleveland Cavaliers are 30-11 raporul victorii-eșecuri, în actuala stagiune. 

Citește mai multe despre LeBron James, Mihai Stoica, Stephen Curry, Baschet, bundesliga, nba, nurnberg și Steaua pe Libertatea.

Comentarii