Mergi direct la conținut »
Comunicat Look TV: "Accesul la fotbal devine mai facil". Ce trebuie să ştie microbiştii din străinătate
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Comunicat Look TV: "Accesul la fotbal devine mai facil". Ce trebuie să ştie microbiştii din străinătate

Comunicat Look TV: „Accesul la fotbal devine mai facil”. Ce trebuie să ştie microbiştii din străinătate

Partidele din Liga I și Cupa Ligii pot fi văzute, în acest moment, de abonați a peste 25 de companii care au inclus în grilă posturile Look TV și Look Plus. Cele două canale au drept de retransmisie a partidelor din cele două competiții pe o perioadă de cinci ani. Oficialii celor două posturi au trimis un comunicat în care au anunțat că nu mai există monopol pe Liga I și că peste 3 milioane de români pot vedea meciurile din fotbalul românesc.

„Peste 3 milioane de fani au la dispoziţie meciurile de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, prin companiile de servicii de cablu sau satelit, care au încheiat contracte de distribuţie a posturilor Look TV şi Look Plus. UPC şi Romtelecom sunt cele mai cunoscute companii care au inclus în grila lor fotbalul românesc, prin canalele noastre.

Spre deosebire de anii trecuţi, când Liga 1 era disponibilă doar abonaţilor unei singure companii, creând un monopol şi implicit un privilegiu aparţinând doar unui singur segment de fani, acum fotbalul românesc se întoarce la cei care îi susţin existenţa. Fotbalul se joacă pentru suporteri, mai multe companii s-au implicat activ în găsirea unor soluţii care să aducă meciurile cât mai aproape de fani.

Astfel, fotbalul românesc din Liga 1 şi Cupa Ligii se vede la Look TV şi pe Look Plus, pe platforma online prin serviciul Seenow, la nivel global! Prin acest parteneriat, accesul la fotbalul românesc devine şi mai facil, nu doar celor care de pe teritoriul României, dar şi celor aproximativ două milioane de români din diaspora care pot urmări echipele româneşti favorite acum şi de peste hotare”, se notează în comunicatul Look TV.

Close
Închide
  Close