Mergi direct la conținut »
Conducerea lui CFR Cluj are încredere în ”sclavul” Toni Conceicao: ”Poate îi prelungim contractul cu un sezon”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Conducerea lui CFR Cluj are încredere în ”sclavul” Toni Conceicao: ”Poate îi prelungim contractul cu un sezon”

Conducerea lui CFR Cluj are încredere în ”sclavul” Toni Conceicao: ”Poate îi prelungim contractul cu un sezon”

Conducerea lui CFR Cluj are încredere în ”sclavul” Toni Conceicao, iar directorul sportiv al grupării, Daniel Stanciu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că antrenorul lusitan are toată încrederea clubului şi mână liberă la echipă. În presă au apărut fragmente din contractul său care sugerau o implicare a conducerii în alcătuirea formaţiei din Gruia.

Conform Fanatik.ro, contractul lui Toni Conceicao era unui de adevărat ”sclav” al conducătorilor. Între alte, actul prevedea ca antrenorul să:

  • se consultă cu CS cu privire la formaţia care intră în teren la jocurile oficiale şi amicale;
  • colaborează cu conducerea clubului formulând opinii din punct de vedere tehnic;
  • participe ori de cîte ori este solicitat la ședinţele cu administraţia;

În plus, în angajament scria că

  • preşedintele are dreptul de a exercita controlul asupra antrenorului, de a evalua performanţa activităţii acestuia!

 

”Sunt aici ca împuternicit al celor din conducerea clubului şi al membrilor Consiliului de Administraţie să spun că Toni Conceicao are încrederea noastră totală, are mână liberă în tot ceea ce face din punct de vedere sportiv, fotbalistic şi tehnic, suntem mulţumiţi de munca pe care a depus-o până în acest moment. Dacă lucrurile vor continua aşa, ne gândim serios să prelungim contractul pentru încă un sezon, suntem în obiective şi ne dorim să construim o echipă nu numai care să câştige campionatul, ci şi să participe în sezonul viitor în grupele Champions League sau Europa League”, a afirmat Daniel Stanciu.

Duși cu vorba de două Guverne, oamenii din Cumpăna sunt într-o situație dramatică
Recomandări

Duși cu vorba de două Guverne, oamenii din Cumpăna sunt într-o situație dramatică

Oficialul a comentat şi unele lucruri legate de contract şi de fragmentele publicate: ”Referitor la contract, sunt anumite aspecte scoase din context, dau exemplu – o evaluare a Consiliului de Administraţie; Consiliul de Administraţie se întâlneşte odată la trei luni, e format din oamenii care investesc în club şi toţi cei angajaţi la club suntem supuşi evaluării. În legătură cu implicarea Consiliului de Administraţie sau a conducerii în alcătuirea echipei, poate formularea nu e cea mai fericită, însă se referea strict la strategia pe care clubul o are, ştiţi regulamentul cu jucătorul Under-21, şi mai important că trebuie să pregătim un al doilea jucător U21 ca titular pentru următorul sezon. E clar că lucrurile acestea le discutăm aproape zilnic cu staff-ul tehnic şi în special cu Toni Conceicao. V-a confirmat şi el şi vă confirm şi eu că Toni Conceicao este singurul care decide primul unsprezece, lotul de 18 şi jucătorii care nu fac parte din lot. Nimeni nu a intervenit peste el”.

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte
Recomandări

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte

Stanciu l-a felicitat pe tehnician pentru tăria de caracter de care a dat dovadă în ultima perioadă după mai multe ştiri controversate legate de CFR Cluj: ”Cred că nu e normal, dar pe de o parte înţeleg că atunci când te lupţi acolo sus războaiele nu se duc numai pe teren, să apară astfel de ştiri, suntem alături de Toni Conceicao şi oarecum îl felicit pentru tăria de caracter de care a dat dovadă în ultima vreme”.

În etapa a 16-a a Ligii I de fotbal, CFR Cluj va juca sâmbătă cu Concordia Chiajna, în deplasare, de la ora 18,30.

UPDATE | Lovitură de teatru: portughezul rămâne un meci pe banca ardelenilor!

Close
Închide
  Close