Mergi direct la conținut »
Constanța a câștigat Supercupa, Bacău a primit trofeul la masa verde!
Sport Libertatea > Sport > Constanța a câștigat Supercupa, Bacău a primit trofeul la masa verde!

Constanța a câștigat Supercupa, Bacău a primit trofeul la masa verde!

Continuă circul în sportul românesc: primul trofeu al acestui sezon din handbalul românesc, Supercupa, a fost decis la masa verde. Ştiinţa Bacău a câştigat cu 10-0 partida cu HCM Constanţa, a decis Comisia de Competiţii, după ce în teren scorul a fost 24-21 în favoarea campioanei en-titre, dezvăluie prosport.ro!

rakcevic_montenegroȘtiința a făcut contestația în termen regulamentar, la începutul jocului. Băcăuanii amendau folosirea muntenegreanului Mladen Rakcevici (foto, 32 de ani, căpitanul naționalei țării sale, ultima dată la AEK Atena), nelegitimat la vremea respectivă de HCM. Pe 26 august, HCM Constanţa încă nu ştia dacă va putea să-şi continue activitatea din cauza problemelor financiare, dar a decis să facă deplasarea la Braşov cu echipa avută la dispoziţie.

Campionii nu reuşiseră până să plătească taxele de transfer ale pivotului Rakcevici, însă conducerea a decis să-l trimită în teren, considerând că partida este una amicală!

La finalul partidei, ”rechinii” au învins, 24-21, ba au și primit trofeul.

Numai că, marțea trecută, după ce a analizat toate actele puse la dispoziție, Comisia de Competiții a FRH a anunțat că meciul a fost omologat cu 10-0 pentru Ştiinţa Bacău, tocmai pentru că HCM Constanţa a folosit un jucător fără drept de joc! ”Am dispus să se ia măsurile necesare astfel încât trofeul să ajungă în cel mai scurt timp la Bacău”, ne-a declarat Jean Mateescu, preşedintele Comisiei de Competiţii, pentru prosport.ro.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close